Odabrane ponude

U korpu ste stavili: 1950 din za Spa dan (2 relaks masaže 30 minuta, slana soba, bazen, sauna)!
Izaberite sledeću ponudu.
količina ponuda cena
photo 1950 din za Spa dan (2 relaks masaže 30 minuta, slana soba 25 minuta, bazen i sauna 3h) za dvoje u wellness centru Hotela Park*****! 1950,00 DIN
PDV je uračunat u cenu

1. vaučer:

Vaučer/i su na Vaše lično ime. Ako želite da poklonite vaučer, u polje desno upišite ime i prezime osobe kojoj želite da poklonite vaučer.

Ulogujte se ili se registrujte i platite Kupoman kreditom!

1950,00 DIN Ukupna cena:

Izabrali ste način plaćanja putem PostFin-a. Brz i efikasan način uplate - vaučer Vam stiže u roku od 10 minuta nakon uplate u pošti. Za više informacija i česta pitanja kliknite ovde.

Klikom na dugme "PORUČI" ćete izvršiti rezervaciju Vašeg vaučera i dobiti sve potrebne podatke za uplatu.

Izabrali ste način plaćanja platnim karticama. Vaučer/i će Vam iz bezbednosnih razloga biti poslat/i najkasnije u roku od 24h.

BANCA INTESA

Platne kartice

Izabrali ste metod plaćanja uplatnicom. Klikom na dugme "PORUČI" ćete izvršiti rezervaciju Vašeg vaučera i dobiti sve potrebne podatke za uplatu.

Uplatnicu možete da uplatite u toku ponude a najkasnije 24h nakon isteka ponude u najbližoj banci, pošti ili putem e-banking naloga. Vaučer ćete naći na našem sajtu u delu "moje kupovine" najkasnije za 2 radna dana od dana uplate.

Izabrali ste način plaćanja Q-Voucherom, jedan od najbržih načina da dobijete vaučer. Uplata se vrši preko mobilnog telefona i za par minuta je gotova. Za više informacija pogledajte: http://www.qvoucher.rs/sta-je-qvoucher.php 

Platite celu porudžbinu Kupoman kreditom. Vaučer ćete dobiti najkasnije za 24h.

uslovima korišćenja