1590 din za izradu natalnog horoskopa! 80% popust!

8000 DIN
Rasprodato

Natalni horoskop

Natalni ili poznatiji kao životni horoskop podrazumeva opis karaktera, emocionalni, duhovni i fizički sklop osobe. Analizu njenih potencijala i talenata, mogućnosti i prilika u životu kao i celokupan život dotične osobe sa predikcijom od narednih 5 godina. U sklopu životnog horoskopa podrazumeva se tumačenje i analiza horoskopa partnera, analiza odnosa i opšta analiza horoskopa ostalih članova porodice.
 
Natalni horoskop izradjuje astrolog Alexandra Marić Jelovac. Astrologijom se bavi od 1997 godine. Odličan je poznavalac natalne astrologije, sinastrije i astromedicine. Svoje znanje i talenat potvrdila je osnivanjem astrološke škole i predavanjem u istoj, takodje je osnivač i predsednik udruženja "Društvo Ezoterista Srbije" kao i mnogobrojnim radio nastupima i otvorenim astrološkim predavanjima.
 
www.aspektastro.com
 


Pitanja

Sanja
23.10.2011. 21:05
Da li je neko uspeo da stupi u kontakt sa Aleksandrom? Ja sam nameravala svoj kupon da iskoristim u novembru pa ne znam sta da radim. Pozdrav
Kupoman
Sanja, ništa se ne brini. Ako u novembru ne budeš mogla da stupiš u kontakt sa astrologom Aleksandrom, javi nam se radi reklamacije vaučera.

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude