1000 din za dva tretmana "GIPSANE BERMUDE" za redukovanje celulita i topljenje masnih naslaga u studiju lepote HANI TRI! 1 tretman= do 2 konfekcijska broja manje! Popust 80%!

5000 DIN
Ponuda je istekla

Jedan od danas najpopularnijih i najdelotvornijih body-wrap tretmana je tretman Gipsanih bermuda koji su pravo rešenje za korekciju obima. Oligoelementi u tretmanima imaju funkciju aktivatora i pojačavaju dejstvo aktivnih supstanci u tretiranim zonama. Silicijum ima ulogu stvaranja vezivnog tkiva, magnezijum daje funkcionalnost i integritet strukturnih tkiva, bakar podstiče stvaranje elastina u koži, gvožđe jača kožu i podiže tonus, dok cink deluje kao snažni antioksidant, jačajući odbrambenu moć kože. Tretman gipsanih bermuda je umotavanje tela oligovitaminskim elementima u cilju dobijanja idealne figure. Na ovaj način se pospešuje cirkulacija i gubitak obima na najkritičnijim delovima tela (butine, bokovi i stomak), a kao rezultat je čak jedan konfekcijski broj manje. Naročito se preporučuje osobama koje imaju sklonost ka zadržavanju tečnosti u organizmu, kao i kod svih tipova celulita. Podsticanjem protoka limfe izbacuje se višak tečnosti, kao i otpadni produkti metabolizma sa vidnim smanjenjem obima na tretiranim zonama. Najpre se na kritične regije laganom masažom nanosi poseban losion i serum sa oligomineralnim kompleksom, a potom se uz blagu masažu nadovezuje stručna limfna drenaža. Ovim postupkom se otvaraju limfni putevi i pokreće proces detoksikacije koji će trajati tokom celog tretmana. Na limfnu drenažu se, u daljem postupku ponovo nadovezuje blaga masaža sa utrljavanjem multiaktiva koji deluje na celulit i masne naslage, i oligotona za zatezanje opuštene kože. Na kraju sledi oligomaska koja se stegne kao gips i ostavi da stoji.


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Hani Tri

Milana Jovanovića 14, Beograd
062/969-76-24 i 063/781-09-31

Vaučer važi

do 31.5.2014.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite studio i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do nedelje od 09:00 do 19:00
  • Kontakt telefon studija: 062/969-76-24 i 063/781-09-31

Slične ponude