1090 din za SPA RELAKS paket od tri relaks masaže celog tela aromatičnim uljima (po 60 min) za oba pola + GRATIS tri terapije ultrazvučnog razbijanja bolnih tačaka na leđima u studiju lepote LANAMI!

4200 DIN
Ponuda je istekla
Bogato iskustvo
Profesionalni maseri
Veliki asortiman usluga

1090 din za SPA RELAKS paket od tri relaks masaže celog tela aromatičnim uljima (po 60 min) za oba pola + GRATIS tri terapije ultrazvučnog razbijanja bolnih tačaka na leđima u studiju lepote LANAMI!

"Kupoman" i Salon lepote "Lanami" pripremili su za Vas savršeno opuštajuću ponudu! Ukoliko naporno radite, osećate stalni zamor i stres ovo je ponuda koju ne bi trebalo da propustite! Pomoćiće Vam da se maksimalno opustite, oraspoložite i povratite energiju! Uz to, ova ponuda uključuje i ultrazvučno razbijanje bonih tačaka!

Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se sjedinjavanjem protoka energije, postiže maksimalno opuštanje organizma. Izvodi se isključivo blagim i raznovrsnim masažnim pokretima, uz odgovarajuću muziku i ambijent u cilju što kvalitetnijeg relaksiranja organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne grupe postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Ova masaža hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu! Stresne situacije i brige iz svakodnevnog života povlače određeni stepen psihičke napetosti na koje svako od nas reaguje drugačije. Najčešći osećaj je nesumnjivo osećaj nelagodnosti, propraćen mišićnom tenzijom, glavoboljom, težinom u nogama i ukočenost u predelu ramena i vrata. To su sve simptomi nepodobni za dobrobit našeg tela. Ova masaža će u Vama sigurno stvoriti osećaj savršenog mira i opuštenosti!

Ukoliko teško podnosite svakodnevne gužve i naporne radne dane i želite da bar na trenutak zaboravite sve probleme, dođite u "Lanami" i prepustite Vaše telo rukama profesionalnih masera sa bogatim radnim iskustvom!  U salonu lepote "Lanami" možete pronaći bogat asortiman usluga među kojima se izdvajaju tretmani lica: klasični, biološki i miolift, zatim anticelulit tretmani tela, kao i izlivanje i nadogradnja noktiju! Dođite i uverite se u kvalitet, prijatan ambijent i ljubazno osoblje!


Pitanja

Danijela
26.1.2015. 11:39
postovani,kupila sam preko vas vaucer za 3 masaze u salonu lanami, ali svaki put kada zakazem i trebam da odem iz salona mi posalju poruku gde mi otkazu masazu. Smatram da to nije profesionalno i da nije u redu. Ovo pocinje da mi stvara sumnje o ponudama koje se kupuju na ovaj nacin.
Kupoman
Danijela, potrudićemo se da vas kontaktiraju i da se to više ne dešava. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Salon lepote Lanami

Višegradska 6, lokal 7a, Beograd
063/73-42-739, 011/2644-169

Vaučer važi

do 6.3.2015.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Obavezno zakazivanje minimalno 7 dana ranije pre isteka roka iskoristivosti vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Ponuda važi za oba pola!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: radnim danima od 10:00 do 20:00 i subotom od 10:00 do 16:00
  • Kontakt telefon salona: 063/73-42-739, 011/2644-169

Slične ponude