1100 din za kolor dopler krvnih sudova vrata i UZ štitaste žlezde ili kolor dopler nogu ili ruku ili UZ dojki sa pregledom angiologa u specijalističkoj ordinaciji DR PETRIĆ! Popust 84%!

7000 DIN
Ponuda je istekla


U okviru ove ponude imate 4 opcije:

  • kolor dopler krvnih sudova vrata i ultrazvuk štitaste žlezde
  • kolor dopler nogu sa pregledom angiologa
  • kolor dopler ruku sa pregledom angiologa
  • Ultrazvuk dojki

Pravovremenim uvidom u stanje krvnih sudova pacijenata, uz pomoć sve savršenijih dijagnostičkih procedura, značajno im se može pomoći da izbegnu nekada i po život opasna vaskularna oboljenja. Kolor dopler je ultrazvučna metoda za ispitivanje strukture i oblika krvnih sudova, kao i kvaliteta cirkulacije. Ona daje realnu sliku ispitivanih sudova, uz mnoštvo podataka o cirkulatornim parametrima najčešće magistralnih (glavnih) arterijskih i venskih krvnih sudova celog tela, što lekarima kliničarima ili vaskularnim hirurzima značajno olakšava terapijski pristup potencijalnom oboljenju. Ovom metodom moguće je, pre svega, vrlo precizno proceniti kvalitet protoka, izraženo u mililitrima u sekundi, i tako definisati zadovoljavajući ili oslabljen protok. Uvid u stanje zidova krvnih sudova otkriće urođene ili stečene promene. Takođe, moguće je otkriti i urodjene promene oblika, komunikacija i projekcija krvnih sudova, urođene slabosti zidova, pa tako dijagnostifikovati aneurizme, angiome, AV malformacije i druga vaskularna oboljenja.

Ordinaciju "Dr Petrić" je osnovala porodica lekara i medicinskih sestra velikog iskustva i znanja, sa idejom da se uspostavi  istinski kontakt i briga o pojedincu i njegovoj porodici. U ordinaciji se pružaju usluge pregleda, dijagnostike i lečenja bolesti unutrašnjih organa. Tim stručnjaka svakodnevno brine o zdravlju u oblasti kardiologije, gastroenetrolgije, endokrinologije, pulmologije, reumatologije, nefrologije...Težište rada ordinacije je preventivna medicina ( preventivni, sistematski pregledi), potom ultrazvučna dijagnostika srca, krvnih sudova vrata i periferije, štitaste žlezde, trbuha, male karlice, dojki...), holter pritiska i holter EKG-a. Laboratorijska dijagnostika, određivanje Helicobacter Pylori.Pregledi i lečenje pacijenata se sprovodi u ordinaciji  i na terenu. Specifičnost ove ordinacije je prisan kontakt sa pacijentom, stalna briga i komunikacija.

http://www.dr-petric.rs/


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Dr Petrić

Vojvode Stepe 133/5, Beograd
011/3989-830, 063/8720-374

Vaučer važi

do 12.9.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 08:00 do 20:00, subotom od 08:00 do 14:00
  • Kontakt telefon: 011/3989-830, 063/8720-374

Slične ponude