1100 din za paket od 5 tretmana criolipolize + 5 tretmana elektrostimulacije u studiju za negu lica i tela Hedona! Popust 91%!

12000 DIN
Ponuda je istekla

Rešite se celulita na brz i efikasan način! Rešenje je u anticelulitnom tretmanu krio sondom u salonu Hedona. Tretman krio sondom lokalizuje celulit na zadnjici i butinama, smamjuje masne ćelije, redukuje strije i mikrokapilare. Nanosi se Insulinol shock gel za masne naslage i celulit, i serum za sagorevanje masti i sve to se tretira aparaturno kriolipolizom koja direktno prodire i uništava celulit. Tretman traje 30 min i može se raditi dva puta nedeljno. Idealni rezultati se postižu posle šest tretmana. Krioterapija je naučno dokazana metoda koja će kratkotrajnom aplikacijom na telo aktivirati metaboličke procese, kapilarnu cirkulaciju, kao i jaču propustljivost membrana, tako da će Vaše telo biti oslobođeno neprivlačnih masnih naslaga i celulita, kome mesto nikako nije na Vašim nogama! Krioterapija je naučno dokazana metoda koja će kratkotrajnom aplikacijom na telo aktivirati metaboličke procese, kapilarnu cirkulaciju, kao i jaču propustljivost membrana, tako da će Vaše telo biti oslobođeno neprivlačnih masnih naslaga i celulita, kome mesto nikako nije na Vašim nogama!

Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela tako što se dejstvom specifičnih struja mišići podstiču na rad, čime se povećava potrošnja masnoća i ugljenih hidrata, pojačava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju mišići i poboljšava tonus tela. To je elektroterapijski  tretman visokosofisticiranim aparatom niskofrekfentnih struja, kojim se uspešno deluje na razgradnju masnog tkiva i celulita i sagoreva energija oslobođena iz masnoća, pojačava protok telesnih tečnosti i poboljšava razmena materija. Istovremeno se jača mišićna struktura, daje im se čvrstoća i podiže tonus, a figuri se vraća vitkost! Poboljšana ukupna cirkulacija i periferna mikrocirkulacija dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih već i površinskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmlađuje!

za negu lica i tela "Hedona" ispunjava sve Vaše želje i istovremeno postaje nezaobilazni deo Vaše svakodnevnice. Uz izuzetno stručan i ljubazan tim koji radi u salonu dobićete odgovor na sve Vaše nedoumice. Hedona predstavlja mesto gde sklad započinjete uživanjem u bogatoj ponudi usluga koju nude - od tretmana vrhunskim svetskim aparatima i preparatima za lice i telo, egzotičnim masažama do anticelulit masaže i limfne drenaže kao i kompletnim programom za oblikovanje tela. Ovde ćete pronaći sklad, mir i zadovoljstvo i izaći zadovoljni iz  salona. Dobrodošli!

http://www.hedona.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Studio Hedona

Jurija Gagarina 231, lokal 337 (ENJUB), Beograd
0116166557, 0117186928, 064/4782833, 065/2166558

Vaučer važi

do 31.5.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite studio i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme studija: od ponedeljka do petka od 12:00 do 20:00, subotom od 09:00 do 16:00
  • Kontakt telefon studija:0116166557, 0117186928, 064/4782833, 065/2166558

Slične ponude