1190 din za test intolerancije na hranu (160 namirnica) putem krvi ili putem elektroda uz stručne savete o ishrani u Life ordinaciji! Popust 64%!

3000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i "Life ordinacija" pripremili su Vam ovu sjajnu ponudu po veoma povoljnoj ceni - izgubite suvišne kilograma brzo i bezbedno! Doterajte svoju liniju, smanjite višak kilograma i pripremite se za leto! Ako večito mučite muku sa kilogramima, a do sada ste već isprobali bezbroj raznih dijeta koje nisu dale nikakav efekat i ako su Vam se izgubljeni kilogrami iznova i iznova vraćali preporuka za Vas bi bila da uradite test intolerancije na hranu na 160 različitih namirnica u Life Ordinaciji!

Postoje određene namirnice koje ne prijaju svakom čoveku i one mogu biti uzrok zašto uporno ne možete da smršate ili se osećate loše, naduto i umorno. "Life ordinacija" putem testa intolerancije na hranu Vam omogućava da vađenjem krvi iz prsta ili putem elektroda saznate koje su to namirnice. Nakon što uradite test intolerancije na hranu morate se striktno pridržavati uputstva koje namirnice bi trebalo, odnosno koje ne bi trebalo da konzumirate i zasigurno ćete nagomilane kilograme nepovratno izgubiti, a uz to ćete se osećati mnogo poletnije, odmornije i bolje! Test intolerancije na hranu neće škoditi Vašem organizmu, niti ćete imati bilo kakve nus pojave!

Nemojte više gubiti Vaše dragoceno vreme na dijete koje nisu pokazale nikakvog učinka, već se odlučite na metodu gubljenja kilograma koja će biti brža, isplativa i bezbedna po Vas i Vaše zdravlje. Iskoristite popust od 64% i uštedite 1930 dinara!

"Life ordinacija" je ordinacija integrativne medicine koja ima holistički (jedinstvo tela, misli i osećanja) i visoko individualni pristup (preporučuje se terapija koja najbolje odgovara datom zdravstvenom problemu). U njoj se spajaju najmoderniji naučni pronalasci, naročito oni iz kvantne fizike, sa drevnim znanjima o lečenju sa svih krajeva sveta!

http://www.kvantnamedicina.rs/


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Life ordinacija

Nikole Tesle 8/8, Beograd

Vaučer važi

do 5.11.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme ordinacije: od ponedeljka do petka od 08:00 do 12:00 i od 14:00 do 19:00
  • Kontakt telefoni ordinacije: 011/269-1800 i 065/841-3050

Slične ponude