1234 din za Mumja tretman - piling celog tela + egipatska masaža celog tela sa magarećim mlekom + Hatshipsut tretman lica + masaža lica sa čistim arganom u Nefertiti hramu lepote!

9200 DIN
Ponuda je istekla

1234 din za piling celog tela + egipatska masaža celog tela sa magarećim mlekom + Hatshipsut tretman lica + masaža lica sa čistim arganom! Fantastična ponuda koju ne smete propustiti! Uz vaučer dobijate popust 25% na prirodnu egipatsku kozmetiku i ružina vodica gratis ukoliko kupite nešto od kozmetike!

Ovaj tretman obnoviće Vaše telo u potpunosti, koža će Vam biti savršeno baršunasta i sveža, a Vi ćete se osećati fantastično! Osim toga, tretman ima i snažan antiage efekat! Egipatska masaža celog tela  u prijatnom ambijentu, uz laganu muziku, mirisne štapiće, eterična ulja i pozitivnu energiju terapeuta učiniće sledeće: eliminisace Vam stres, poboljšaće Vam cirkulaciju, opustiće mišiće, podići raspolozenje, poboljšati koncentraciju, ubrzati metabolizam i izbaciti nagomilanu tečnost iz masnog tkiva i sto je najbitnije potpuno Vam povratiti energiju! Zasluzujete da priuštite sebi da budete zdraviji i opušteniji! Ova masaža predstavlja idealnu kombinaciju aromaterapije, refleksologije i energetske masaže koja će veoma pozitivno delovati na Vaše psihofizićko stanje i raspoloženje!Hatshipsut tretman lica  - ovo je veoma jak antiage tretman koji daje rezultate odmah otklanjajući bore već od prvog tretmana. Sadrži voćni piling sa prirodnim uljima, masku od blata i masažu lica. Ono ima revitalizujuće dejstvo na ceo organizam. Veoma je efikasno protiv problema kože, za jačanje imuno sistema, za oporavak i protiv hroničnog umora. Izuzetno je bogato vitaminima  C, A, D i E, kao i obiljem kalcijuma i fosfora. Vitamin C ima antioksidacionu ulogu , usporava starenje i ubrzava mehanizme ozdravljenja. Vitamin  A je bitan za ozdravljenje ćelijske membrane i olakšava regeneraciju. Mleko sadrži znatnu količinu  enzima  lycozyma koji se može okarakterisati kao odličan prirodni antibiotik. Mineralne soli u magarećem mleku omogućavaju koži da bude čista, oslobađajući je  mrtvih ćelija i tako ostavlja prostor za jače dejstvo korisnih sastojaka u dubini. Mlevenjem jezgra se dobija ulje koje spada u retka dragocena ulja jer argan raste samo u pustinjama na jugozapadu Argan -poreklom je iz Maroka, pa se naziva i marokansko zlato. Marokanci ga koriste vekovima unazad i zovu ga „tečno zlato“ jer je odlično za ishranu, negu kože i kose, za masažu, protiv strija, lečenje ekcema i problematične kože. Prirodna oleinska i linolna kiselina, karoteni, puno vitamina E i ostali sastojci koje ulje Argana sadrži čine ga jednim od najstabilnijih ulja na svetu koje svoju primenu osim kozmetike ima i u tradicionalnoj medicini i hrani.

U Nefertiti hramu lepote Vas očekuju vas različiti tretmani zasnovani na egipatskoj tradiciji i prirodnim preparatima za negu kože! Tajne lepote sa papirusa žive hiljadama godina i sada će stručno osoblje salona učiniti da zahvaljujući njima i Vi se osećate i izgledate nikad bolje! U ponudi salona sada su i trajna šminka, tatoo i egipatska depilacija!

https://www.facebook.com/pages/Lepa-kao-Nefertiti/369707196464337


Pitanja

javorka
2.9.2014. 23:25
Od prijateljice sam čula da su mlogo dobri tretmani

Gde iskoristiti vaučer?

Nefertiti hram lepote

Nevesinjska 1, Beograd
061/306-3132, 011/244-6677

Vaučer važi

do 10.9.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje 3 dana unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite salon 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Uz vaučer 25% popusta na kozmetiku + gratis ružina voda ako kupite kozmetiku!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Ponuda važi za sve klijente, nove iili stare i nije ograničena godištem!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do petka od 10:00 do 20:00, subotom od 10:00 do 16:00
  • Kontakt telefon salona: 061/306-3132, 011/244-6677

Slične ponude