1250 din za mesec dana (12 časova) joge u klubu LAN! Popust 60%!

3000 DIN
Ponuda je istekla

Današnje vreme postavlja pred nas u svim područjima života sve veće fizičke i psihičke zahteve zbog čega sve više ljudi pati od telesnih i psihičkih smetnji kao što su jednostrano fizičko opterećenje, posledice nedovoljnog kretanja, stres, nervoza, nesanica i depresija. Zato su danas od velikog značaja metode i tehnike za poboljšanje zdravlja i fizičke i mentalne harmonije, a joga je upravo jedan od najboljih načina da povratimo ravnotežu!

Klub "LAN" organizuje vežbanje klasične HATA JOGE po bazičnim osnovama joge i joga-meditacije. Uz muziku sa Tibeta i dobru atmosferu pročistite sve svoje fizičke i mentalne kanale i sve energetske čvorove. Klasična HATA JOGA u izvornom praktikovanju podrazumeva JOGA-asane, Pozdrav suncu, vežbe disanja: Pranajama, kao i meditaciju: Joga-Nidra, kao i  dodatne napredne meditacije, uz originalnu opuštajuću muziku sa Tibetske visoravni.

Reč "joga" potiče iz sanskrita i znači povezati, sjediniti. Vežbe joge imaju celovit učinak jer uravnotežuju telo, um, svest i dušu. Na taj način joga pomaže u savladavanju svakodnevnih zadataka, teškoća i briga, u postizanju višeg stepena razumevanja sebe i  smisla života. Na duhovnom putu joga vodi do najvišeg znanja i trajnog blaženstva i do postizanja mira i harmonije! Joga podstiče fizičko zdravlje, normalizuje aktivnost fizioloških sistema, pomaže u uspostaljanju emocionalne ravnoteže, podstiče kreativno izražavanje, jača stvaranje oslonca u sebi usmeravajući pojedinca ka otkrivanju unutrašnjih potencijala. Praktikovanjem tehnika joge postiže se veća emotivna uravnoteženost, odsustvo doživljaja uskraćenosti i destrukcije, zadovoljstvo sobom, osećanje smisla života, poznavanje sopstvenog načina reagovanja – kroz usredsređivanje pažnje na dešavanja u svom telu, usporavanje i produbljivanje disanja, sklad disanja i pokreta, telesnu i mentalnu relaksaciju. Na taj način se podstiče i okrenutost sadašnjosti, utemeljenost u realnosti i perspektivno posmatranje budućnosti! Dođite u klub "LAN" i zaboravite na stres i sve probleme uz jogu!

uz vaučer, ostvarujete pravo i na 50% popusta na interviju itretman Bahovim cvetnim esencijama. Bahove kapi su homeopatski izvorne cvetne esencije dr Baha koje su sastavljene od apsolutno prirodnih matičnih tinktura 38 cvetova biljaka koje su od njih razblažene u 30 ml bočici vode i uzimaju se nekoliko puta dnevno po nekoliko kapi zavisno od problema koji su zastupljeni i koji mogu pomoći sa velikim procentom uspešnosti kako iskustveno pokazuje primeri u svetu. Potreban je jednosatni intervju sa Bahovim praktikantom da bi se došlo do ukazivanja na značajne cvetne esencije koja je blagotvorna za površne tegobe koje čovek često ima i ne primećuje ih pa ih i ne otklanja.


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Klub LAN

Todora Dukina 49/2, Beograd
061/721-0475

Vaučer važi

do 26.11.2013.

Napomene

  • Specijalni popust od 50% za vezbače na tretman Bahovim kapima!
  • Jedna osoba može da iskoristi jedan vaučer!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Termini za početnike i one koji su par meseci vežbali jogu do sada:

UTORAK, ČETVRTAK - PRE PODNE OD 09.00h;

UTORAK, ČETVRTAK- POSLE PODNE OD 17.30h;

UTORAK, ČETVRTAK – VEČERNJI TERMIN OD 19.30h;

 SUBOTA OD 09.00h

  • Termin za osobe koje su duže vežbale jogu:

PONEDELJAK, SREDA, PETAK OD 19.30h.

  • Kontakt telefon kluba: 061/721-0475

Slične ponude