1290 din za brazilsko ispravljanje kose Coco Choco keratinom + GRATIS feniranje u novootvorenom LUX studiju SELFIE!

5000 DIN
Ponuda je istekla

1290 din za brazilsko ispravljanje kose KOKO-ČOKO keratinom + GRATIS feniranje u novootvorenom LUX studiju SELFIE! Coco Choco brazilski keratinski tretman za oštećenu kosu, je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se Vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled. Coco Choco je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu zamenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa. Ovaj napredni tretman proizvodi keratinske nanomolekule koje preobražava u mikro granule koje su zatim učešljane u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u oštećenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.

Selfie salon lepote nudi širok spektar kako kozmetičkih tako i frizerskih usluga. U našem salonu možete se srediti od glave do pete.

https://www.facebook.com/glamourfashionroom/

Pitanja

Marijana
14.9.2016. 10:55
Koja je minimalna dužina kose da bi mogao da se uradi ovaj tretman? Ja, konkretno, nemam dugu kosu ali imam tanku dlaku i blago talasastu...zato i nosim kraću frizuru. Bas zbog toga bih volela da ispravim i ojačam dlaku da bih imala iole pad kose. Hvala
Kupoman
Marijana, molimo Vas da pozovete osoblje salona za sve dodatne informacije o tretmanu. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Selfie

Stevana Đurđevića Trošarinca 3, Beograd
061/ 3133136

Vaučer važi

do 24.10.2016.

Napomene

  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 061/ 3133136
  • Za dugu i extra dugu kosu potrebna su dva vaučera

Slične ponude