1290 din za ZVEZDANU KORNJAČU - projektor zvezdanog neba u Vašoj sobi + GRATIS USB kabl za povezivanje sa računarom!

2500 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Boja: plava!
Rasprodato
Boja: roze!
Rasprodato
Boja: zelena!
Rasprodato
tri moda osvetljenja
svira četiri melodije
dostupno u više boja

Zvezdana Kornjača - čarobno nebo u vašem stanu! Kvalitetna Zvezdana kornjača u Plavoj, Roze ili Limun Zelenoj boji! Napravite najlepšu atmosferu u sobi za vaše mališane. Prijatne boje i prigušeno svetlo koje podseća na otvoreno nebo, uz prijatnu uspavljujuću muziku ili bez nje - uspavaće čak i odrasle, a o mališanima da i ne govorimo. Kao projektor i igračka itekako će obradovati vaše mališane.
Karakteristike proizvoda:

  • Kornjača projektuje zvezdano nebo sa 8 sazvežđa, svetli u nekoliko svetlosnin opcija (ljubičasta, žuta, plava ili zelena) uz 4 melodije.
  • Postoje tri moda: samo jedna boja, mod gde se postepeno menjaju boje jedna po jedna i mod gde su sve boje upaljene odjednom. Automatski se isključuje nakon 50 minuta. Koristi za rad Usb kabl ili 3xAAA baterije.
  • Napravljena je od pliša sa plastičnim oklopom. Uz proizvod ide i USB kabl.
  • Dimenzije: dužina 32cm, širina 21cm, visina 11cm

Zvezdana kornjača pored svoje neodoljivosti pomaže deci da savladaju strah od mraka projektujući nebo na plafonu i po zidovima sobe. Dete polako tone u san u magičnom i mirnom okruženju uz prijatnu melodiju.

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 21)
Borislav Sve je bilo super, osim kise protiv koje na zalost nista nismo mogli, zahvalio bih se devojci koja je i ako nije bilo na stranici pronasla Artikal u magacinu i ulepsala mi dan, sve cestitke.
Daliborka Sve mi se svidelo, lepe su boje, prijatna muzika, vidi se divno zvezdano nebo, izgleda kao igračka

Pitanja

Milica
10.12.2020. 14:16
Postovani, Da li roze kornjaca projektuje sve 4 boje svetlosti posto mi se plava svetlost najvise svidja? Koliko se vremenski ceka na isporuku? Kon tel 0631015980
Kupoman
Poštovani, možete poručiti putem postexpressa, rok isporuke je dva radna dana, a možete i da poručite platite i da dođete da preuzmete lično u Batutovu br.20. Molimo Vas kontaktirajte nas na naše brojeve telefona: 011/2403-046 060/6999-404 :-)

Napomene

  • Sva poručena roba Vam stiže za najviše dva radna dana od momenta rezervacije
  • Moguće lično preuzimanje na adresi Ravanička 19a
  • Roba se šalje putem Post Express-a o trošku kupca
  • Akcija važi od 01.04. do 30.04.

Slične ponude