1300 din za mesec dana fitness treninga po izboru za dame (12 termina)+mesec dana neograničenog korišćenja teretane sa kardio programom u LUX FC EXTREME GYM na DORĆOLU!

3600 DIN
Ponuda je istekla

1300 za mesec dana programa treninga po izboru za dame (12 termina) + mesec dana neograničenog korišćenja teretane sa kardio programom u LUX FC EXTREME GYM na DORĆOLU!

Raspored treninga:

http://www.x3mgym.com/503-aktuelni-raspored-treninga.php

Extreme Gym, fitnes centar i teretana nalazi se u Beogradu u ulici Venizelosova 21 i vodeće je ime u regionu u oblasti telesne nadgradnje i pratećih aktivnosti. Zbog svoje posvećenosti i programa koje nudi može se smatrati hramom tela. Stručnost osoblja i bogatstvo izbora koje nudi u velikom obimu je preneto na ovoj prezentaciji. Extreme Gym je sportsko-rekreativni objekat, koji na površini od 1,600m2 raspolaže sa preko 100 najsavremenijih mašina za vežbanje, 40 kardio sprava i 3 velike sale za aerobik i fitness, a svojim klijentima nudimo veoma širok spektar usluga, potkrepljenih trinaestogodišnjim iskustvom i sa pozicije regionalnog lidera u ovoj oblasti. Slobodno vežbanje pod nadzorom stručnjaka (trenera, i instruktora, fizioterapeuta i nutricionista) koji u svakom trenutku stoje na raspolaganju svojim klijentima, prilagođeno je kako profesionalcima tako i svima koji se fitness-om bave na rekretivnom nivou. Klijentima je ponuđeno da, sami ili uz stručnu pomoć, odaberu program koji je primeren njihovim i željama i potrebama. Od 1999. godine pa do danas, naš uspeh je i više nego evidentan, na šta ukazuje nekoliko hiljada klijenata koji su za sve ove godine postali naši članovi i koje smo uspeli da usmerimo ka zajedničkom cilju kojem težimo: učiniti život srećnijim, zdravijim i dugovečnijim!

U prostorijama Extreme Gym-a, godišnje se snimi preko 100 reportaža za mnoge TV stanice, magazine i dnevne novine.

http://www.x3mgym.com

Pitanja

SANDRA
28.1.2017. 09:32
Da li ovaj vaucer važi za muškarce teretana+kardio?
Kupoman
Sandra, vaučer važi samo za dame. :)

Gde iskoristiti vaučer?

EXTREME GYM

Venizelosova 21, Beograd
011 3391 553

Vaučer važi

do 10.2.2017.

Napomene

Slične ponude