1390 din za paket za otklanjanje celulita i detoksikaciju tela (10 tretmana: limfna drenaža + parafango pakovanje + termoćebe) u studiju Aleksandra!

12000 DIN
Ponuda je istekla

Ponuda ouhvata 10 tretmana koji sadrže limfnu drenažu, arafango pakovanje - morsko blato za detoksikaciju koje utiče na noge, stomak i zadnjicu + gratis termoćee za bolji i brži efekat!

  • Limfna drenaža je jedna od vrlo efikasnih tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. Vrši deblokadu limfnih kanala i krvnih sudova, što dovodi do prirodnog protoka limfe iz perifernih delova tela, tako da dolazi do smanjenja otoka i bolova prouzrokovanih preteranom količinom limfe i metabolita u telu. Limfna drenaža je nezamenjiv terapeutski postupak za stimulisanje cirkulacije limfe, poboljšanje venske cirkulacije i detoksikaciju organizma. Ona takođe doprinosi boljoj ishrani i regeneraciji tkiva, otklanjanju viška tečnosti i jačanju imunološkog sistema. Limfnom drenažom se postiže ravnoteža telesnih tečnosti u organizmu i bolje opšte stanje organizma. Korisna je i primjenjuje se u mnoge svrhe, a najbolji učinak daje u sklopu anticelulitnih tretmana i tretmana sa radiotalasnim (RF) procedurama, zatim u poboljšanju venske cirkulacije, kao i u tretmanima otklanjanja otoka (edema).
  • PARFANGO je mešavina parafina i morskog blata.PARAFIN ima sposobnost da akumulira i odaje toplotu. Nanošenjem toplog parafina na kožu oslobađa se akumulirana toplota, izaziva znojenje, pore kože se šire i znatno se pojačava cirkulacija. Oslobađaju se toksini zarobljeni duboko u potkožnom tkivu.MORSKO BLATO, kao i parafin, ima istu sposobnost akumuliranja i odavanja toplote. Zagrejano morsko blato stimuliše prokrvljenost tkiva i protok limfe. Minerali morskog blata, imaju važnu ulogu u oslobađanju toksina, jer ih vezuju za sebe. Kroz raširene pore toksini se izlučuju, a koža duboko hidrira i revitalizuje.
  • Termo ćebe spada u grupu body wrapp tretmana. Tretman se bazira na zagrevanju tela do tačke znojenja, čime se otvaraju pore, izbacuju toksini i slobodni radikali, stimuliše se cirkulacija, a istovremeno i detoksikacija celog tela. Koristi se za tretmane celulita, kod povećanih masnih naslaga, viška kilograma, zadržavanja tečnosti, otoka, poremećaja limfne cirkulacije i drugih poremećaja. Na celulitom zahvaćene zone, gel treba utrljati pre umotavanja. Ovo je najlakša metoda znojenja i sagorevanja masnoća. Temperatura može biti od 50, 60 ili 70 stepeni i uz adekvatno odabrane preparate, naročito one sa visokim koncentracijama mineralnih soli, kalcijuma, magnezijuma i drugih sastojaka koji pospješuju izbacivanje toksina i limfnu drenažu, postižu se izvanredni rezultati. Infracrveno ćebe je rešenje za zdravo mršavljenje bez napornog vežbanja

U salonu lepote "Aleksandra" možete pronaći bogat asortiman usluga među kojima se izdvajaju: depilacija nogu, ruku, brazilska depilacija, masaža, kiropraktika, tretmani lica, masaža lica (šijacu), parafinsko pakovanje lica, manikir, nadogradnja i izlivanje noktiju, ojačavanje prirodnih noktiju gelom, pedikir, parafinsko pakovanje i masaža ruku i nogu, profesionalno šminkanje, kao itrajna šminka!U radu se primenjuju savremene metode rada i preparati renomiranih kozmetičkih kuća. Dođite i uverite se u kvalitet, prijatan ambijent i ljubazno osoblje!


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon lepote Aleksandra

Vajara Živojina Lukića 9, Beograd
063/1213-485

Vaučer važi

do 25.4.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Jedan tretman traje 30 minuta!
  • Radno vreme: radnim danima od 10:00 do 21:00 i subotom od 10:00 do 18:00, nedeljom od 12:00 do 18:00:00
  • Kontakt telefon salona: 063/1213-485

Slične ponude