1450 din za Aquapura deluxe tretman lica za rehidrataciju, regeneraciju i negu kože u Evexia Health Club-u!

4200 DIN
Ponuda je istekla

1450 din za Aquapura deluxe tretman lica za rehidrataciju, regeneraciju i negu kože u Evexia Health Club-u!

Proizvodi iz Aquapura porodice su namenjeni prvenstveno dubinskoj hidrataciji. Aquapura deluxe je tretman za rehidrataciju, regeneraciju i negu kože. Čišćenje lica izvodi se ultrazvučnom spatulom. Posebno je pogodan za negu osetljive kože, koja ne trpi mehanička cišćenja, tretmane voćnim kiselinama, mikrodermoabraziju… Tretman je takođe preporučljiv svim tipovima koze, posebno u zimskom i letnjem periodu, kada se koža lako oštećuje, puca i gubi dragocenu vodu i vitamine. Nema kontraidikacija na Sunce  i UV zrake,  tako da se može raditi tokom cele godine.  Dubinska hidratacija, poboljšana cirkulacija i oksigenacija, uz istovremeno obnavljanje i rejuvenaciju kože za rezultat daju momentalno zdraviju i baršunastu kožu važeg lica.

"Evexia health club" je deo grupe kompanija sa internacionalnim iskustvom u oblasti nege lepote. Ovaj salon lepote u Beogradu Vam nudi profesionalno savetovanje i tretman lepote na visokom nivou, veoma iskusan tim osoblja i prijatnu atmosferu u centru grada. "Evexia health club" nudi sasvim nov koncept tretmana lepote i garantuje željene rezultate. U salonu lepote "Evexia health club"  primetićete da visoko stručno osoblje, uvek nasmejano i prijatno, svakom klijentu poklanja posebnu pažnju i pruža najkvalitetnije usluge kao sto su: najbolji tretmani lica, anticelulit tretmani, SPA tretmani  i laserska epilacija. Posetite "Evexia health club"  i uverite se izvrsnu uslugu i vrhunski kvalitet!

 

www.evexia.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Evexia Health Club

Strahinjića Bana 74, Beograd
011/2626-131

Vaučer važi

do 28.2.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer!
  • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: radnim danima od 12:30 do 20:30, subotom od 10:00 do 18:00
  • Kontakt telefon: 011/2626-131

Slične ponude