1460 din za test intolerancije na hranu (349 namirnica) + kompletna krvna slika, leukocitna formula, glukoza, holesterol, HDL, LDL i trigliceridi u laboratoriji Dia Lab! Popust 64%!

4060 DIN
Ponuda je istekla
Visoko stručni kadar
Pouzdana usluga
Vrhunska opremljenost

Brojne studije, u proteklih 25 godina, pokazuju da 55% ljudske populacije pokazuje   hipersenzitivnost -  abnormalnu reakciju  organizma na određene komponente hrane i pića koji se uzimaju svakodnevno. Ovakva reakcija organizma se naziva intolerancija i  moze biti urođena ili stečena.

  • TEST INTOLERANCIJE NA HRANU NA 349 NAMIRNICA:


Ovaj test je namenjen prevashodno  odraslim osobama sa prekomernom telesnom težinom, povišenim vrednostima glukoze, holesterola, triglicerida kao i svima koji iz ishrane žele da eliminišu namirnice koje su potencijalno štetne po njihovo zdravstveno stanje. Ovaj screening test podrazumeva vađenje krvi, uzimanje potrebnih  anamnestickih podataka, odredjivanje potrebnih  biohemijskih analiza na osnovu cega pacijent dobija softverski dijetetski program od 349 namirnica koje su označene kao idealne, neutralne, ili one koje koje treba eliminisati iz ishrane u vremenskom periodu od 3 meseca, nakon cega bi trebalo uraditi kontrolni test, kako bi se uvidela uspešnost primene dijetetskog režima. Ukoliko ste pod medicinskim tretmanom, ukoliko ste trudni ili ste pod nekim medikamentima, pre promene režima ishrane treba obavezno konsultovati  lekara, nutricionistu. Rezultat testa se dobija istog dana, a pacijent  12 h pre vađenja krvi ne sme konzumirati hranu ni piće (sem vode).

Laboratorija za kliničku biohemijsku, hematološku i mikrobiološku dijagnostiku DIA LAB pruža pacijentima široku paletu standardnih i specifičnih laboratorijkih analiza koje pokrivaju sve oblasti medicine, u skladu sa SVETSKIM STANDARDIMA SAVREMENE LABORATORIJSKE DIJAGNOSTIKE.Osnovani smo 2003. godine i u našem timu radi 20 stalno zaposlenih lekara i laboratorijskih tehničara, sa dugogodišnjom kliničkom praksom, koji su na raspolaganju svim pacijentima u pogledu konsultacija i tumačenja rezultata. Vrhunska opremljenost DIALAB-a, visoko stručni i iskusni kadar, kao i sprovodjenje kontrole kvaliteta, garantuju pacijentima i njihovim lekarima tačne rezultate, neophodne za postavljanje dijagnoze, praćenje toka bolesti ili uskladjivanje terapije, koji se dobijaju u toku dana, a na lični zahtev i za jedan sat, (osim mikrobioloških , koji zahtevaju duže analiziranje).

http://www.dialab.rs/


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Dia Lab

, Beograd

Vaučer važi

do 1.10.2014.

Napomene

  • Nije potrebno zakazivanje unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Ponuda obuhvata: test intolerancije na hranu (349 namirnica) plus gratis krvna slika +  leukocitna formula, glukoza, holesterol, HDL, LDL i trigliceridi  
  • Test intolerancije mogu koristiti odrasli preko 14 godina!
  • Deca uzrasta do 14 godina mogu raditi test intolerancije uz preporuku lekara/nutricioniste!
  • Vaučer važi za sledeće lokacije:

             Radoslava Grujića 1 (Vračar), 011/3444-859, 011/2456-473,

             Smederevski Put 6a (Vinča), 011/8036-360

             Nika Strugara 8b (Žarkovo), 011/2512-659

  • Rezultati su gotovi istog dana!
  • Rezultate možete dobiti i na vašu email adresu!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 07:00 do 20:00, subotom od 07:00 do 15:00

Slične ponude