1490 din za noćenje za dvoje u studio apartmanu STOJIĆ sa 4* (kuhinja, kupatilo, terasa, inetrnet, kablovska) u blizi centra ZLATIBORA!

2600 DIN
Ponuda je istekla

Prelepi Zlatibor Vas očekuje! Zlatibor poslednjih godina svoju turističku ponudu upotpunjuje brojnim i raznovrsnim sadržajima. Izgrađen je veliki broj sportskih terena, otvoreni i zatvoreni bazen, ski liftovi i ski staze. Uređeno je jezero, napravljen novi tržni centar, pijaca, autobusko stajalište i dr. Takode, izgrađen je veliki broj novih hotela i odmarališta, apartmana, restorana. Zlatibor pruža uslove za odmor i rekreaciju kroz razne vidove rekreativnog, sportskog, lovnog, zdravstvenog, i kongresnog turizma. Godišnje oko 200.000 posetilaca ostvaruje oko 1.000.000 noćenja na Zlatiboru!

Apartmani Stojić se nalaze  na samo 300 m udaljenosti od centra. Smešteni su u naselju Obudojevica, ulica Bregovi broj 23. Apartmani se sastoje od sobe i kupatila. Obezbeđen je parking prostor, kablovksa televizija, veliko dvorište za decu  i divan pogled na prirodu.Apartmani su četvorokrevetni, a sobe trokrevetne. Ponudom se podrazumeva jedno noćenje, za dve osobe. Ulazak je posle 12h a izlazak iz apartmana je predviđen u 11h. Deca do7 godina ne plaćaju smeštaj. A obavezna je i boravišna taksa koja se plaća na licu mesta u iznosu od  100 dinara po osobi, dok deca ne plaćaju.


Pitanja

Aleksandra
5.6.2016. 09:03
Sve preporuke!

Gde iskoristiti vaučer?

Apartmani Stojić

Bregovi 23, Beograd
064/025-1364

Vaučer važi

do 20.6.2016.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za dve osobe i jedno noćenje!
  • Možete da kupite više vaučera!
  • Vaučeri mogu da se spajaju za više noćenja!
  • Ponuda važi za sve dane u nedelji
  • Obavezno je plaćanje broavišne takse u iznosu od 100 dinara za odrasle!
  • Deca do 7 godina imaju bespaltan smeštaj!
  • Pre kupovine vaučera potrebno je da se raspitate o slobodnim terminima, a nakon dobijanja vaučera neohodna je rezervacija apartmana nedelju dana unapred!
  • Telefoni za informacije i rezervacije su: 064/025-1364

Slične ponude