1490 din za Spa privatno uživanje za dvoje u trajanju od 2h u Spa intimo apartmanu (jakuzzi + sauna) u Wellness centru SARUNA u hotelu PARK na Vračaru!Uživajte sa dragom osobom potpuno sami!Popust 63%

4000 DIN
Ponuda je istekla
Neponovljivi svet sauna i spa sadržaja
Olimpijski bazen
Opuštanje i uživanje

Niste uspeli da isplanirate odmor? Ponestalo Vam je ideja da iznenadite partnera? Ušli ste u kolotečinu? "Kupoman" je za Vas pronašao pravi biser u samom centru grada - Wellness i fitness klub "Saruna" u okviru hotela Park. Zaustavite vreme, izađite iz monotonije i zakoračite u Vaš lični SPA centar sa osobom do koje Vam je najviše stalo!

Uronite u potpuni luksuz uz pomoć našeg ekskluzivnog romantičnog paketa u trajanju od 90 minuta. Dozvolite sebi da budete opijeni mirisnim aromama dok uživate u đakuziju, oplemenite Vaša tela terapijom finske saune. Omogućite Vama i Vašem partneru bekstvo u svet uživanja i opuštanja u potpunoj privatnosti SPA apartmana za dvoje.  Iskoristite poput od 58%, uštedite 1810 dinara i priuštite svim Vašim čulima potpuni užitak, a Vašem partneru poklonite predivne trenutke u ovom omamljujućem ambijentu!

Wellness i fitness klub "Saruna" se nalazi u strogom centru u renomiranom hotelu Park i namenjen je onima koji ne pristaju na manje od centra, u najužoj poslovnoj i šoping zoni. Ljubazno osoblje širom otvorenih vrata očekuje sve koji žele da budu u centru pažnje, biznisa, uživanja i rekreacije.

http://www.wellnesssaruna.com


Pitanja

aleksandra
22.10.2015. 23:17
Molim vas ponovite ponudu
Kupoman
Aleksandra, potrudićemo se. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Saruna (hotel Park)

Njegoševa 4, Beograd
063/357-958

Vaučer važi

do 24.4.2014.

Napomene

  • Neophodno je zakazivanje unapred!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • SPA karta za dvoje podrazumeva intiman SPA apartman za dvoje uz ključ koji dobijate!
  • Vaučer možete iskoristiti svakog dana od 09:00 do 23:00
  • Kontakt telefon wellness kluba: 063/357-958

Slične ponude