150 din za dve porcije (30 kom) holandskih mini palačinki sa prelivom po izboru (čokolada,šumske voće, karamela) u novootvorenom restoranu REMBRANDT na Vračaru!

300 DIN
Ponuda je istekla

Palačinke su svima nama sigurno jedna od najomiljenijih poslastica, njihov miris vraća nas u detinjstvo, ali su i dan danas savršen način da se zasladimo, izvedemo dragu osobu da joj popravimo raspoloženje ili obradujemo najmlađe koji naprosto uživaju sladeći se palačinkama.Bilo da su tanke domaće ili one deblje američke, svakako nam krene voda na usta i jedva čekamo da smažemo palačinke kakve god da su. Ovog puta Cafe Rembrandt je za Vas pripremio tradicionalne holandske mini palačinke, sa cokoladom, prelivom od šumskog voća ili karamelom i to dve porcije za 150 din.
Mi smo novi Grand Cafe u Beogradu, ali nismo nikako novi u ugostiteljstvu. Posedujemo tridesetogodišnje inostrano iskustvo jer smo osnovani u Holandiji, i za to vreme smo stekli međunarodni ugled. U Holandiji smo postali broj jedan, jer su nam naši gosti i njihovo zadovoljstvo na prvom mestu. Nakon uspešnih pet meseci poslovanja u Beogradu, već smo postali prepoznatljivi po jedinstvenom načinu služenja kafe uz koju služimo sveži holandski vafl, a uz svaku espresso kafu služimo i amareto sa šlagom. Ovim putem želimo da Vas obavestimo da ćemo uskoro otvoriti kuhinju, ali do tog trenutka Vi već možete uživati u specijalitetima iz naše hladne kuhinje iz koje vam spremamo vrlo ukusne sendviče, bruskete i obrok salate koje spremamo na nama svojstven način. Takođe svi zainteresovani za naše specijalitete mogu da nas nađu u Nevesinjskoj ulici br.2 na Vračaru, gde ćemo sa pažnjom dobrog domaćina raditi na Vašem potpunom ugođaju, u vrlo prijatnoj i opuštenoj atmosferi za koje je zaduženo naše prijatno i profesionalno osoblje. Uverite se u kvalitet našeg poslovanja.

Pitanja

Gordana
14.12.2015. 08:00
Da li mini plačinke mogu da budu za poneti, da samo naručim i dođem po njih?
Kupoman
Gordana, vaučer ne može da se iskoristi na taj način. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Rembrandt

Nevesinjska 2, Beograd
011 2436108

Vaučer važi

do 21.12.2015.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Kontakt telefon: 011 2436108

Slične ponude