1500 din za 10 kombinovanih tretmana za razbijanje celulita i skidanje masnih naslaga (RTL + elektrostimulacija) u novom LUX studiju BEL CORPO na VRAČARU!

30000 DIN
Ponuda je istekla

1500 din za 10 kombinovanih tretmana za razbijanje celulita i skidanje masnih naslaga (RTL+elektrostimulacija) u novom LUX studiju BEL CORPO na VRAČARU!

Salon lepote Bel Corpo nalazi se na opštini Vračar u Sinđelićevoj ulici br.8 u Beogradu. Nalazimo se u neposrednoj blizini opštine Zvezdara kao i Beogradske poslovne škole.U izuzetno prijatnom ambijentu očekuje vas ljubazno i profesionalno osoblje koje će učiniti sve da se opustite i izađete iz salona zadovoljni svojim izgledom i puni samopouzdanja.U našem salonu lepote svoje telo možete oblikovati do savršenstva, osloboditi se celulita, strija, masnih naslaga, uz pomoć radiotalasnog liftinga, elektrostimulacije, anticelulit masaže.Nakon napornog dana  opustite se uz pomoć relax masaže celog tela ili stopala.Salon lepote Bel Corpo može da se pobrine za vašu lepotu u svakoj prilici: ako imate svečanu večeru, venčanje, maturu ili proslavu firme.U salonu Bel Corpo možete uživati u profesionalnim tretmanima klasičnog manikira, ili nadogradnje, ojačavanja, izlivanja noktiju, jer radimo sa najkvalitetnijim gelovima poznatog holandskog brenda MAGNETIC.Ako želite da se trajno oslobodite dlačica, uradite to najefikasnije, najjednostavnije i najmanje bolno. Trajna SHR laserska epilacija najsavremenijom tehnologijom bezbolnog uklanjanja dlaka je uvek pravo rešenje.

http://www.belcorpo.rs

Pitanja

Mirjana
11.3.2017. 18:28
Postovani, s obzirom da se za tretman elektrostimulacije koriste strujni talasi, da li osobe sa srcanim problemima, visokim pritiskom i slicno, smeju da se podvrgnu ovom tretmanu. Pozdrav
Kupoman
Mirjana, nije preporučljivo osobama sa srčanim tegobama da idu na ovakav tretman. Savetujemo svakome da se raspita pre kupovine vaučera sa stručnim osobljem salona da li je tretman pogodan za njega ili ne. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Bel Corpo

Sinđelićeva 8, Beograd
011/344-33-24, 063/10-11-955

Vaučer važi

do 10.4.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje minimum jedan dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Kontakt:  011/344-33-24, 063/10-11-955
  • Radno vreme:Pon-Sub: 12h-20 h

Slične ponude