1500 din za 10 ručnih anticelulit masaža sa limfnom drenažom i ultrazvučnim razbijanjem celulita + GRATIS 10 termopakovanja ili tretman kavitacije u studiju LANAMI u Višegradskoj ulici!Popust 79%!

7000 DIN
Ponuda je istekla
Bogato iskustvo
Profesionalni maseri
Veliki asortiman usluga

Niste zadovoljni izgledom Vaših nogu? Nikako da se oslobodite celulita?! Mi imamo pravo i veoma delotvorno rešenje za Vas! Salon lepote "Lanami" i Kupoman spremili su za Vas paket od 10 anticelulit masaža u trajanju od pola sata sa limfnom drenažom i ultrazvučnim razbijanjem celulita! Započnite borbu protiv ovog upornog i dosadnog neprijatelja još danas! Neka Vaše noge zablistaju u punom sjaju! I to nije sve, dobijate i jedan tretman kavitacije gratis ili 10 termopakovanja!

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema! Limfna drenaža pomaže razmenu materija u organizmu i direktno ubrzava izbacivanje štetnih materija koje pogoduju nastanku celulita. Pomaže u terapiji protiv celulita ali i kod drugih problema s zadržavanjem tečnosti u telu, kao što je otečenost nogu, ruku.

Dođite u salon lepote "Lanami" i prepustite Vaše noge rukama profesionalnih masera i očekujte vidljive rezultate! Njihovo bogato radno iskustvo će učiniti da budete lepši, zategnutiji i samopouzdaniji u ovim sunčanim danima! U salonu lepote "Lanami" možete pronaći bogat asortiman usluga među kojima se izdvajaju tretmani lica: klasični, biološki i miolift, zatim anticelulit tretmani tela, kao i izlivanje i nadogradnja noktiju! Dođite i uverite se u kvalitet, prijatan ambijent i ljubazno osoblje!


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon lepote Lanami

Višegradska 6, lokal 7a, Beograd
063/73-42-739, 011/2644-169

Vaučer važi

do 30.5.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Obavezno zakazivanje minimalno 7 dana ranije pre isteka roka iskoristivosti vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Tretman traje 30 minuta!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: radnim danima od 10:00 do 20:00 i subotom od 10:00 do 16:00
  • Kontakt telefon salona: 063/73-42-739, 011/2644-169

Slične ponude