1500 din za BIOENERGETSKI tretman celog tela sa masažom za oba pola po metodi ruskog profesora (otvaranje čakri, kontaktna energetska masaža, korišćenje kamenja) u LUX studiju GRAND REVITAL!

4000 DIN
Ponuda je istekla

1500 din za BIOENERGETSKI tretman celog tela sa masažom za oba pola po metodi ruskog profesora(otvaranje čakri,kontaktna energetska masaža,korišćenje kamenja) u LUX studiju GRAND REVITAL!

Bioenergija je nauka koja ima svoje zakone i svoja pravila. To je prava umetnost upravljanja energetskim protokom.

Verujete li Vi u svoju bioenergiju, u svoju auru?

Uradite test:

Ispružite ruku ispred sebe i gledajte u svoje prste (kao da gledate kroz njih) i vrlo brzo ćete videti "senku" sivkaste boje koja  okružuje svaki prst. To je jedno od naših energetskih tela, efirno telo za koje se ponekad kaže da je "dvojnik čoveka".
O auri su ljudi znali od davnina. Tačnije, nisu je samo bili svesni, već su mogli da upravljaju svojom energijom, kao i energijom svemira.Sem fizičkog tela, mi imamo još sedam energetskih tela. Fizički zdrav čovek izgleda ovako:iz njegovog temena kao fontana izbija energija i razliva se na sve strane, a posle se skuplja u predelu krsta i tako kruži.To što mi znamo o energiji je samo kap. Svaka misao, svaki pokret utiču na nas i naše okruženje. Za normalno funkcionisanje organizma, čoveku je neophodna hrana, voda i energija koja dolazi iz svemira.Kao prvo, osnovna količina energije kod čoveka se stvara u toku sna (tada je naš mozak najaktivniji).Organizam čoveka je biosistem koji može primati, akumulirati, raspoređivati i davati energiju. Na osnovu stanja aure (biopolja) čoveka može da se donese zaključak o stanju organizma.Čakra u prevodu sa sanskrita znači "točak".Čovek ima 7 čakri, a svaka ima svoju boju i posebnu frekvenciju.Čovekova energija se non stop popunjava.U nekim situacijama potrebno je više energije nego što čovek može sam da proizvede.U takvim slučajevima mogu pomoći joga, meditacija ili bioenergetska terapija.

Grand  Revital je mesto gde će  iskusni doktori, fizioterapeuti, kozmetičari i astrolozi svojim savetima, radom, energijom i znanjem pomoći svima vama koji želite da vratite i da zadržite želju za životom, energiju, osmeh, lepotu, zdravlje, radost i sjaj u očima!

http://www.grandrevital.com/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Grand Revital

Knez Miletina 41,, Beograd
011 33 93 012, 063 89 76 800

Vaučer važi

do 14.4.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje minimum jedan dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Radno vreme: ponedeljak -petak od 08.00 do 19.00h, subota od 08.00 do 14.00h
  • Kontakt: 011 33 93 012,  063 89 76 800

Slične ponude