1570 din za profesionalnu kolorizaciju kose - OMBRE ili 3D pramenovi, pramenovi u više boja, senčenje, nijansiranje, skidanje crne boje, farbanje, feniranje i pakovanje u salonu Milica i Duško!

12000 DIN
Ponuda je istekla

1570 din za kolorizaciju kose - OMBRE ili 3D pramenovi, pramenovi u više boja, senčenje, nijansiranje, skidanje crne boje, farbanje, feniranje i pakovanje u salonu Milica i Duško! Popust 87%!

Drage naše dame ako ste ikada imale problem da dobijete željenu boju ovo je idealna prilika koju treba da iskoristite. Ponesite sliku željene boje ili se prepustite profesionalnim frizerima koji ce se pobrinuti za Vaš stajling i od Vas napraviti dive sa više samopouzdanja. Sada imate priliku da izađete iz crne boje ili da korigujete crvene nijanse u boju koju želite. Ova ponuda obuhvata 3D pramenove, pramenove u više boja, senčenje, nijansiranje, skidanje crne boje, farbanje, feniranje i pakovanje!

Pitanja

maja
21.2.2017. 11:52
Postovani,ajde jedno \"glupo\" pitanje:Imam tamno smedju kosu farbanu sa malo svetlijim izrastkom htela bih da uradim sencenje kose ili pramenove nisam sigurna ali bih da je posvetlim vrlo malo,e sad pitanje je da li to ulazi u cenu kupona?Znaci kolorizacija koje kose ulazi u cenu kupona?Vi ste 4koje pitam,znaci postoji razlog
Kupoman
Majo, da, to ulazi u cenu kupona, ali potrebno je pre kupovine vaučera svakako da se konsultujete sa frizerom da li  je moguće da dobijete frizuru kakvu ste zamislili. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Salon Milica i Duško

Stevana Brakusa 6, lokal 17, Tržni centar Stankom, Beograd
063/8860-201

Vaučer važi

do 11.3.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Kontakt telefon salona: 063/8860-201

Slične ponude