1650 din za Slimlight 4D tretman za gubljenje kilograma i oblikovanje tela u Evexia Health Club-u!

5200 DIN
Ponuda je istekla

1650 din za Slimlight 4D tretman za gubljenje kilograma i oblikovanje tela u Evexia Health Club-u!

Gubimo neželjene kilograme! Za sve koji imaju višak kilograma, koji su pokušavali na sve načine da ih izgube bez zadovoljavajućih rezultata, u Srbiji sada postoji rešenje- Slimlight 4D!Aparat Slimlight 4D nam dolazi iz Italije i možemo slobodno reći da daje odlične rezultate - fantastično telo koje odlikuje većinu Italijanki. Slimlight 4D na italijanskom znači snaga! To je neverovatna čudesna snaga ove metode, koja je za godinu dana primene pomogla stotinama muškaraca i žena da izgube višak kilograma.
Ova savremena metoda ima četvorostruko dejstvo. Slimlight 4D razbija masne ćelije, zatim ih topi, smanjuje obim na svim mestima na kojima postoje masne naslage i na kraju oblikuje vaše telo. Nekada , kod starijih metoda, kako bi smo postigli ovaj efekat bila nam je potrebno čak tri aparata! Danas Slimlight 4D sa četvorostrukim dejstvom radi sve to odjednom!
Zbogom dijeti!
Da li želite da odmah vidite impresivne rezultate?
Imajte potpuno poverenje u Slimlight 4D. Nije potrebno da držite dijetu i da se izgladnjujete da bi postigli rezultate ovom metodom. Dovoljno je samo voditi računa o ishrani kako bi postilgli željene reztulatate i  vratili samopuzdanje!

Koliko ću kilograma izgubiti­?
To je indivudalno kod svakog od nas i zavisi od slučaja do slučaja.
Postoje klijenti koji su izgubili sedam kilograma ovom metodom pomoću serije od 5-7 tretmana, a postoje i oni koji su izgubili čak 10 kg! I sve to lako, bezbolno, bez izgladnjivanja, u kombinaciji sa Slimlight 4D, koji ne samo da uzrokuje intezivnu lipolizu nego takođe ne dozvoljava telu da se opusti na mestima na koja se tretiraju.

"Evexia health club" je deo grupe kompanija sa internacionalnim iskustvom u oblasti nege lepote. Ovaj salon lepote u Beogradu Vam nudi profesionalno savetovanje i tretman lepote na visokom nivou, veoma iskusan tim osoblja i prijatnu atmosferu u centru grada. "Evexia health club" nudi sasvim nov koncept tretmana lepote i garantuje željene rezultate. U salonu lepote "Evexia health club"  primetićete da visoko stručno osoblje, uvek nasmejano i prijatno, svakom klijentu poklanja posebnu pažnju i pruža najkvalitetnije usluge kao sto su: najbolji tretmani lica, anticelulit tretmani, SPA tretmani  i laserska epilacija. Posetite "Evexia health club"  i uverite se izvrsnu uslugu i vrhunski kvalitet!

www.evexia.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Evexia Health Club

Strahinjića Bana 74, Beograd
011/2626-131

Vaučer važi

do 20.3.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer!
  • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: radnim danima od 12:30 do 20:30, subotom od 10:00 do 18:00
  • Kontakt telefon: 011/2626-131

Slične ponude