1800 din za Face Light Lift tretman lica protiv starenja u Evexia Health Club-u!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
1800 din za Face Light Lift tretman lica!
5500 DIN
2500 din za Face Light Lift tretman lica +RA GOLDEN MASK ili BO SILVER MASK!
6200 DIN

Od 25 godine fibroblasti pocinju da proizvode suspstance koje su od sustinksog znacaja za mlad izgled koze. U ove esencijalne supstance spadaju  kolagen, koji da je kozi mlad I zdrav izgled  , elastin  koji da je kozi elasticnost I hijaluronska kiselina koja  kozi  daje volumen, zategnutost I cini je vitalnom. Koza  pocinje da gubi svoju gustinu, stvarajuci bore I brazde, uglavnom na licu , vratu, rukama I dekolteu. Drugi eksterni faktori , kao sto su sunce, stres, duvan  I cak spoljasnja zagadjenja mogu ubrzati pojavu bora .

Gimnastika misica lica- Face Light Lift  je  specijalna tehnika  koja stimulise kozu da probudi fibroblaste . Ova stimulacija  reaktivira prirodne procese protiv starenja:

-Proizvodi visoko kvalitetan kolagen

- Vrsi detoksikaciju koze

-Ubrzava  sintezu elastina (+46%), koji kozu cini otpornijom na mikro kontrakcije misica (mimika) koje su cest izvor mimicnih bora

- Ubrzava  sintezu  prirodne  hijaluronske kiseline (+80%) koja povecava volumen  u dermisu I cini kozu  otpornijom  popunjavajuci  bore

Ova jedinstvena metoda vrsi oksiginaciju tkiva, eksfolizaciju koze i podstice mikro cirkulaciju koja vraca kozi zdrav i sjajan izgled. Prirodno stiimulise i pokrece fibroblaste cineci kozu zdravom. Ova specijlna metoda jedinstvenog  tretmana Face Light Lift osim sto stimulise kolagen , elastin i prirodnu hijaluronskU kiselinu ima i lifting efekat.

Specijalni tretman, takodje   deluje terapeutski na kozu , Pokrece kolagen I time, zateze kozu lica , vrata I dekoltea I daje odlicne rezultate u borbi protiv bora. Takodje, kozi vraca barsunast I prirodan sjaj . Metoda je bezbedna I bezbolna i cak jako prijatna. Face Light Lift njie agresivan tretman I klijent posle njega moze da se vrati svojim svakodnevim aktivnostima.

Koliko je tretmana potrebno zavisi od stanja I tipa koza pacijenta. Za najbolje  rezultate preporucuje se serija od po osam tretmana.

 

-RA GOLDEN MASK-

RA golden maska je eksluzivna maska , koja zahvaljujuci svojim aktivnim sastojcima kozu stiti od spoljnih faktora, stiti je od prevremenog starenja, cini je vlaznom, otpornom, vitalnom I jedrom. Takodje, zbog aktivnih sastojak RA Golden mask ima  lekovito dejstvo  .

Aktivni sastojci:

  • TREHALOSE  stiti od slobodnih radikala, od degenerativnih procesa, UV zracenja i dehidratacije
  • LIPOMOIST - stvara zastitni film koji kozu odrzava vlaznom i elasticnom
  • ECTOINE- stiti od UV zracenja  i od atmosferskih uticaja , TEWL sprecava gubitak vode i ne dozvoljava da koza dehidrira
  • PGM 200-specijalni aktivini sastojak koji kozi daju neophodnu vlagu
  • FOSSIL THERMAL WATER – normalizuje kozu I podstice mikrocirklulaciju sto je cini svezom I jedrom

-BO SILVER MASK-

Borealia je glacijalna maska koja uspesno stiti vasu kozu  I sprecava njeno starenje.  Zahvaljujuci njenim  aktivnim sastojcima Borealia maska  vasoj kozi vraca tonus, regenerise je  I ozivljava je. Ona pruza kompletnu  rekonstrukciju tkiva koze , koja povecava proizvodnju kolagena, elastina I glikozaminglikana.

Esecijalni aktivni sastojci:

  • ANTARCTICINE C– Glycoprotein iz Antartickog mora, stimulise  fibroblaste za proizvodnju kolagena i elastina
  • LIPOMOIST – posebno molekularan film koji stvara zastitni film na kozi I hidrira je
  • FRESCOLAT- regenerise I osvazava kozu
  • FRUCTOSE  (TEWL)- hidrira kozu I odrazava je vlaznom
  • FOSSIL THERMAL WATER – normalizuje kozu I podstice mikrocirklulaciju sto je cini svezom I jedrom

www.evexia.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Evexia Health Club

Strahinjića Bana 74, Beograd
011/2626-131

Vaučer važi

do 17.3.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer!
  • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: radnim danima od 12:30 do 20:30, subotom od 10:00 do 18:00
  • Kontakt telefon: 011/2626-131

Slične ponude