1800 din za plasiranje dve 3D mezoniti u kožu za zatezanje lica u novom LUX studiju CORTEZ na Novom Beogradu!

3000 DIN
Ponuda je istekla

1800 din za plasiranje dve 3D mezoniti u kožu za zatezanje lica u novom LUX studiju CORTEZ na Novom Beogradu! Metoda sa 3D mezonitima predstavlja jedinstveni tretman postavljanja specijalnih niti u kožu, formirajuci  mrežu oko koje se stvara potpuno nov kolagen u naredna dva meseca a koji posle resorpcije biorazgradivih mezoniti (6-9 meseci nakon tretmana), za sobom ostavlja prirodnu kolagensku potporu. Ovaj tretman daje odlične rezultate u zatezanju kože. Efekat je vidljiv mesec dana nakon tretmana, a postojan je u toku naredna 24 meseca.

Estetski centar Cortez je specijalizovan za negu kože lica i tela, tretmane skidanja lokalizovanih masnih naslaga, lasersko odstranjivanje dlačica, tretmane dermalnim filerima, nehirurški face lifting...Naše visoko specijalizovano osoblje potrudiće se da Vam pruži najbolji doživljaj tretmana uz maksimalni osećaj udobnosti. Bilo da želite glatku kožu bez celulita, gubitak centimetara u obimu, zategnutu kožu, novi mladalački izgled bez bora, nudimo Vam rešenje za sve problematike i sve to možete postići bez bola, operacije i dugotrajnog vremena oporavka. U svakom trenutku možete zakazati besplatne konsultacije sa doktorom koji će se potruditi da zajedno sa Vama pronađe rešenje za Vaš problem. Priuštite sebi putovanje u svet večne lepote koje će doprineti Vašoj energiji, zadovoljstvu i rezultovati pomlađenim i novim izgledom!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

CORTEZ estetski centar

Luja Adamiča 26b, Beograd
064 2487274

Vaučer važi

do 22.3.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 064 2487274

Slične ponude