1900 din za NEFERTITI PASS opuštajući tretman lica i tela sa magarećim mlekom i esencijalnim uljima u salonu Nefertiti + 50% popusta na prirodnu egipatsku kozmetiku!

10000 DIN
Ponuda je istekla

NEFERTITi PASS opustajući tretman lica i tela. Pružite sebi maksimalno uživanje. Tretman lica kraljice nefertiti i tretman tela magarećim mlekom i esencijalnim uljima uciniće Vas lepim, negovanim i zadovoljnim sobom. Magareće mleko su stari narodi visoko cenili. Poznato je da se egipatska kraljica Kleopatra kupala u njemu da bi očuvala lepotu i mekoću kože. Grci su ga smatrali odličnim lekom, a Rimljani luksuznim pićem. Hipokrat ga je preporučivao za mnoge bolesti, naročito trovanja i rane. Ono ima revitalizujuće dejstvo na ceo organizam. Veoma je efikasno protiv problema kože, za jačanje imuno sistema, za oporavak i protiv hroničnog umora. Izuzetno je bogato vitaminima  C, A, D i E, kao i obiljem kalcijuma i fosfora. Vitamin C ima antioksidacionu ulogu , usporava starenje i ubrzava mehanizme ozdravljenja. Vitamin  A je bitan za ozdravljenje ćelijske membrane i olakšava regeneraciju. Mleko sadrži znatnu količinu  enzima  lycozyma koji se može okarakterisati kao odličan prirodni antibiotik. Mineralne soli u magarećem mleku omogućavaju koži da bude čista, oslobađajući je  mrtvih ćelija i tako ostavlja prostor za jače dejstvo korisnih sastojaka u dubini. Lipidi obezbeđuju koži dobru ishranjenost i upijanje vitamina, povećavaju elastičnost i  služe kao prevencija ekcema i psorijaze. 

Osim toga, uz ovaj vaučer dobijate i 50% popusta na originalnu egipatsku kozmetiku od prirodnih sastojaka koja će sigurno veoma da prija Vašoj koži!

 https://www.facebook.com/pages/Lepa-kao-Nefertiti/369707196464337


 

 

 

 

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon lepote Nefertiti

Generala Horvatovića 52, Beograd
061/306-3132

Vaučer važi

do 30.4.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje najmanje 3 dana unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite salon 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do subote od 12:00 do 20:00
  • Kontakt telefon salona: 061/306-3132

Slične ponude