1950 din za 60 min ESCAPE AVANTURE-NIKOLA TESLA ili CIVILIZACIJA za 2-5 osoba u ESCAPE STORY u Kralja Petra!

4000 DIN
Ponuda je istekla

Dugo očekivana room escape igra u Beogradu - otkrijte tajnu Nikole Tesle ili krenite putevima Civilizacije! Igrali ste nekad detektivske igre skrivenih predmeta? Mi vas sada uživo stavljamo u ulogu istraživača! Uzbudljiva timska igra uživo u pravoj sobi za tim od 2-5 ljudi u trajanju od 60 minuta. Probajte novi vid zabave koji je hit svuda u svetu. Rešite zagonetke, vežbajte svoju logiku ili poklonite prijatelju za rođendan nezaboravno iskustvo!

Soba „Tesla“

Poznat po svojim revolucionarnim dostignućima, čuveni naučnik Nikola Tesla izumeo je sistem neograničenog prenosa bežične energije koji je trebalo da postane dostupan svim ljudima besplatno. To se nije svidelo Tomasu Edisonu, kao ni velikim korporacijama koje su uspele da spreče objavljivanje te inovacije. Međutim, Tesla nikada nije uništio šemu svog izuma...

Malo je poznato da je kontroverzni naučnik imao tajno skrovište u Beogradu u kome je radio na novim tehnološkim izumima za dobrobit čovečanstva. Sumnja se da je upravo tu ostalo sakriveno njegovo najvažnije delo... Ukoliko ste dovoljno vešti da rešite sve zagonetke koje je Nikola Tesla postavio da bi zaštitio svoje radove, možete doći u posed njegovog najvećeg izuma kojim ćete promeniti svet!

Igra "Civilizacija"

Soba napravljena po uzoru na čuvenu kompjutersku igru „Civilizacija“. Pređite za 60 minuta put od kamene sekire do svemirskih putovanja. Doživite trenutke najvećih naučnih otkrića kroz istoriju čovečanstva. Budite u ulozi Ramzesa, Leonide, Isaka Njutna, Mendeljejeva, Stivensona, Tesle... Tehnološki razvoj čoveka je u vašim rukama.Da bi ste savladali sobu potrebno je i da pokažete sve vrline koje su našim precima bile neophodne da bi ljudsku civilizaciju doveli do današnjeg trenutka: kreativnost, inteligenciju, borbenost, veštinu... Imate li ih? Soba čuva eone... I čeka da otvorite vrata...

Ko može da igra?  Naše igre su prilagođene svim uzrastima, a namenjene ljubiteljima rešavanja zagonetki i dobre zabave.

Koliko igrača može da učestvuje?  Preporučen broj igrača je od 2 do 5.

Da li nam je potrebno neko predznanje?  Igre su dizajnirane tako da nisu potrebna nikakva predznanja osim osnovnog poznavanja engleskog jezika. Naš game master će vas upoznati sa osnovnim pravilima igre.

Šta ako moramo da izađemo iz sobe pre isteka vremena?  Ne brinite se, pored vrata postoji dugme za hitan izlazak iz sobe.

Šta ako ne znamo šta da radimo?  Povremeno ćete dobiti nagoveštaj ako se zaglavite, a u svakom trenutku možete tražiti pomoć.

Pitanja

Tanja
5.11.2015. 23:59
Da li su ovo dve odvojene sobe? Ako uzmem dva vaucera npr. jedan iskoristim za jednu, a drugi za drugu sobu?
Kupoman
Tanja, da, odvojene sobe su u pitanju. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Emax

Bulevar Zorana Đinđića 45 a, Beograd, Beograd
011/328-6268

Vaučer važi

do 30.12.2015.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu od 2 ponuđene igre
  • Ponuda podrazumeva: 60-minutnu igru u Escape Story, za ceo tim od 2-5 članova
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Nakon dobijanja vaučera, rezervacija se može izvršiti na www.escapestory.rs/rezervacije ili na 011/328-6268
  • Rezervacije su obavezne
  • Telefon za informacije: 011/328-6268
  • Adresa Escape Story-a je Kralja Petra 22, Beograd
  • Radno vreme:svaki dan od 10h do 24h
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije. U suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim
  • Sa sobom ponesite odštampan vaučer
  • Slobodne termine možete proveriti na www.escapestory.rs/rezervacije
  • Vaučeri se mogu iskoristiti najkasnije do 30.12.2015.

Slične ponude