1990 din za PREMIUM paket mršavljenja (tri tretmana mezoterapije sa iglom + pet anticelulit masaža + pet limfnih drenaža+ GRATIS pet termopakovanja) u lux studiju lepote ETERNA u BELVILU!

16800 DIN
Ponuda je istekla

1990 din za PREMIUM paket mršavljenja (tri tretmana mezoterapije sa iglom + pet anticelulit masaža + GRATIS pet termopakovanja) u novootvorenom lux studiju lepote ETERNA u Belvilu!

Specijalizovani centar za unapređenje lepote Eterna  je centar koji svojim pacijentima izlazi u susret i poboljšava moderan način života. Sastoji se od srdačnog i ljubaznog osoblja koje svojim pacijentima pruža podršku i pomoć.Eterna radi i razvija viziju da bude prepoznata kao centar koji je savremen, kvalitetan i poverljiv partner u lečenju i unapređenju zdravlja. Eterna je posvećena svojim pacijentima, svakodnevno pruža blagovremenu, kvalitetnu i savremenu uslugu poštujući etiketu i vodiče dobre prakse. U centru imaju izvaredan stručni tim koji je svoje znanje sticao kako u Srbiji, tako i u inostranstvu i uspešno se suprostavljao i rešavao različite izazove koji su bili pred njim. Ono što specijalizovani centar za unapređenje lepote Eterna odlikuje jeste profesionalnost,  brzina rešavanja problema, privatnost klijenata i naravno porodična atmosfera koja vlada u njihovom centru.

https://www.facebook.com/eternacentar

Specijalizovani centar za unapređenje lepote Eterna  je centar koji svojim pacijentima izlazi u susret i poboljšava moderan način života. Sastoji se od srdačnog i ljubaznog osoblja koje svojim pacijentima pruža podršku i pomoć.

Eterna radi i razvija viziju da bude prepoznata kao centar koji je savremen, kvalitetan i poverljiv partner u lečenju i unapređenju zdravlja. Eterna je posvećena svojim pacijentima, svakodnevno pruža blagovremenu, kvalitetnu i savremenu uslugu poštujući etiketu i vodiče dobre prakse.

U centru imaju izvaredan stručni tim koji je svoje znanje sticao kako u Srbiji, tako i u inostranstvu i uspešno se suprostavljao i rešavao različite izazove koji su bili pred njim.

Ono što specijalizovani centar za unapređenje lepote Eterna odlikuje jeste profesionalnost,  brzina rešavanja problema, privatnost klijenata i naravno porodična atmosfera koja vlada u njihovom centru. - See more at: http://popustore.rs/2316-Specijalizovani-centar-za-unapredjenje-lepote-Eterna.html#sthash.8VL6j3kc.dpuf


Pitanja

Teodora
23.7.2014. 13:55
Ovo je vrlo delikatan proces.Koliko je sigurno?
Kupoman
Teodora, tretmane izvodi doktorka. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalizovani centar za unapređenje lepote Eterna

Jurija Gagarina 14j, I sprat, stan 5, Naselje Belvil, zgrada Mimoza, Beograd
011/63 02 469; 064/41 06 666

Vaučer važi

do 3.9.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Mezoterapija se radi sa iglom!
  • Mezoterapiju radi doktorka medicine sa sertifikatom
  • Mezoterapija sa iglom se radi na 7 dana
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon: 011/63 02 469; 064/41 06 666

Slične ponude