2400 din za mesec dana (12 termina) obuke za odrasle neplivače + 12 termina rekreativnog plivanja u fitness klubu TONUS! Popust 70%!

8000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i fitnes klub "Tonus" su mislili i na Vas ljubitelje plivanja. Dobro znamo da se plivanjem aktivira svaki mišić na telu, zato izađite iz rutine i zamenite trening u teretani sa sat vremena aktivnog plivanja na zatvorenom bazenu. 2400 din za mesec dana (12 termina) obuke za odrasle neplivače + 12 termina rekreativnog plivanja u fitness klubu TONUS!

Fitnes klub "Tonus" je mesto gde ćete se relaksirati i obnoviti Vašu energiju! U klubskoj atmosferi i bez gužve, dopustite školovanim instruktorima da Vaše dragoceno vreme učine korisnim i prijatnim! Uz najsavremeniju opremu svetski poznatih prestižnih i nagrađivanim marki Precor i Gym 80  moći ćete da vežbate po veoma pristupačnim cenama. Opšti utisak o boravku u Fitnes klubu Tonus, nemoguće je upotpuniti bez boravka u njihovoj Spa zoni! Na raspolaganju su Vam hidromasažna kada - đakuzi, finska sauna, tepidarijum, masažna fotelja i doživljajni tuš!

http://www.tonus.co.rs


Pitanja

Dragan
14.4.2014. 10:49
Ako vaučer važi za jednu osobu i ako je ta osoba totalni neplivač, kako će u mesec dana da iskoristi 12 termina obuke za neplivače i 12 termina rekreativnog plivanja. Pa neće valjda posle prvog časa obuke plivanja, odmah sutra da dodje na rekreativno plivanje :).
Kupoman
Dragane, možete da dodjete da vežbate sve sto se uči kako bi brže napredovali i posle prvog i posle bilo kog časa. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Fitnes klub Tonus

Zdravka Čelara 14, Beograd
062/322-443

Vaučer važi

do 31.5.2014.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi jedan vaučer za sebe!
  • Termini: ponedeljak od 22h, sreda i petak od 21h
  • Kontakt telefon: 062/322-443

Slične ponude