250 din za epilaciju DIODNIM MEDICINSKIM nemačkim laserom male regije po izboru za dame (nausnice, brada, podbradak, zulufi, linija stomaka) u LUX studiju HAPPY LADY u Takovskoj ulici!

350 DIN
Ponuda je istekla

250 din za epilaciju DIODNIM MEDICINSKIM nemačkim laserom male regije po izboru za dame (nausnice, brada, podbradak,zulufi,linija stomaka) u LUX studiju HAPPY LADY u Takovskoj ulici!

U nasem salonu epilaciju radi strucno osoblje.Radi se kvalitetnim nemackim laserom na kojem je odradjeno vodeno hladjene tako da je epilacija bezbolna.Potrebno je uraditi 4 do 8 tretmana u razmaku od mesec dana. U našem salonu se koristi kvalitetan Nemacki aparat savremene tehnologije, odobren od strane Svetske zdravstvene organizacije, kojim rukuje obučeno osoblje. Na aparatu koji mi koristimo odrađeno je vodeno hladjenje tako da je epilacija bezbolna.Trajna epilacija predstavlja najnoviji, i u svetu priznat neinvazivan način trajnog uklanjanja dlačica, bez obzira da li je maljavost nasledna ili prouzrokovana nekim hormonskim poremećajem.Laserska svetlost prodire u srednji deo kože i apsorbuje se u pigmentu – melaninu, uzrokujući ubrzano zagrevanje dlake, što dovodi do njenog uništenja. Puls laserske svetlosti traje dovoljno dugo da uništi dlaku, a aktivno hlađenje u glavi lasera štiti kožu od oštećenja i odstranjuje bol.Posle svakog tretmana broj dlaka je manji od 13%-18%, tako da je za potpun efekat potrebno uraditi 6 do 8 tretmana.Prednost ovog aparata u odnosu na starije aparate je i u veličini, kod jednog spota tretira površinu od 8 kvadratnih cm, pa je tretman puno kraći i bezbolniji. Još jedna velika prednost ovog aparata je u tome što je prilagođen za rad u profesionalnoj kozmetici.  Imaju vodeno i vazdušno hlađenje, pa je bezbednost dovedena do maksimuma. Osim toga, imaju ugrađene filtere, pa trajna epilacija može da se radi i leti kad je koža osunčana.Ovaj aparat je revolucionarno otkriće kada je u pitanju epilacija, tretiranje kapilara, akni, podmlađivanja i peglanja bora.

U ugodnom i mirnom ambijentu salona  “Happy Lady” u Beogradu ima višegodišnje iskustvo i stručnost, pomažemo svakoj ženi  koja želi negovati svoju kosu, lice i telo pravilnim odabirom tretmana kroz stalno usavršavanje i  povezivanje tradicionalnih i savremenih metoda kroz praksu. Neželjeni efekti često “napadaju” našu kosu i kožu, dovode nas do gubitka samopouzdanja. Ne smemo prestati verovati u sebe. Rešenje je tu na dohvat ruke. Pravilnom kombinacijom preparata postižu se željeni rezultati. Salon “Happy Lady” će vas oduševiti širokom paletom usluga. Osmislili smo bogatu ponudu koja mora zadovoljiti i najzahtevnije korisnike u potrazi za lepotom, zdravljem i dobrom formom.

http://salon-lepote-happylady.rs/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Happy Lady

Takovska 6 (dvorište RTS-a, kod dečijeg kulturnog centra), Beograd
064/ 0716-912, 011/3247529

Vaučer važi

do 25.2.2017.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu i za 1 tretman!
  • Jedna osoba može da kupi jedan vaučer!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Radno vreme: Pon-Pet: 10:00 - 19:00h, Subota: 10:00 - 18:00h
  • Kontakt telefon: 064/ 0716-912, 011/3247529

Slične ponude