2700 din za mamografiju + ultrazvuk dojki + palpatorni pregled grudi u Dom zdravlja CLINICANOVA u Višegradskoji! Popust 73%!

10000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i "Clinicanova" pripremili su za Vas drage dame jedan veoma važan pregled - mamografiju, ultrazvuk dojki i palpatorni pregled grudi sa popustom 73% i uštedom 7300 dinara!

Mamografija predstavlja zlatni standard u algoritmu pregleda dojki žena starijih od 35 godina. Nakon kliničkog pregleda od strane hirurga, podrazumeva rendgensko snimanje tkiva dojki u dve projekcije svake dojke, tako da radiolog opisuje četiri filma. Ukoliko postoji potreba vrši se snimanje dopunskim projekcijama, a nalaz se neretko dopunjuje i ultrazvučnim pregledom. Mamografija u prvom redu jeste metoda kojom se otkriva početak tumora dojki. Što pre otkrijemo karcinom dojki, utoliko su bolje šanse da se ova bolest pobedi. Između tridesete i četrdesete godine starosti trebalo bi uraditi prvu mamografiju radi prevencije u cilju ranog otkrivanja tumora. Ultrazvuk ima široku primenu kao u prevenciji i ranom otkrivanje karcinoma dojke tako i u dijagnostici ostalih oboljenja dojke jer je neškodnjiv, efikasan, bezbolan, i sa velikom verovatnoćom (oko 97-98%) diferencira maligne od benignih promene u dojci. Preporučuje se kod  pojave cisti i čvorova u dojci, galaktoreje (produkcija mleka u dojkama van perioda dojenja), sekrecije (iscedka) iz dojke, mastitisa (uopala tkiva dojke), kod žena na supstitucionoj hormonalnoj terapiji i kontraceptivnim pilulama, žena sa implantima u dojkama, žena lečenih od benignih i malignih tumora dojke, žena koje su u porodici po ženskoj liniji imale rođake obolele od karcinoma dojke.

U savremeno opremljenom prostoru uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja Dom zdravlja "Clinicanova" pacijentima nudi konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji nacin utvrdili dijagnozu. U prostorijama Doma zdravlja je i laboratorija, koja u kratkom roku dolazi do rezultata i time ubrzava tretman. Veoma su ponosni na svoj tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom! Mislite o Vašem zdravlju, iskoristite popust od 61% i uz uštedu 4600 dinara prekontrolišite Vaše srce!

http://www.clinicanova.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Dom zdravlja Clinicanova

Višegradska 26, Beograd
011/7151-777

Vaučer važi

do 25.8.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite dom zdravlja i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme doma zdravlja: od ponedeljka do petka od 7:30 do 20:30, subotom od od 8:30 do 15:00
  • Kontakt telefon doma zdravlja: 011/7151-777

Slične ponude