290 din za brazilsku depilaciju ili depilaciju pazuha šećernom pastom u salonu Kjara Wizard! Popust 71%!

1000 DIN
Ponuda je istekla

Kupoman i salon Kjara Wizard pripremili su za Vas depilaciju šećernom pastom intimne regije (brazilska depilacija) ili pazuha po sjajnoj ceni od svega 290 dinara!

Za uklanjanje neželjenih dlačica, pored toplog i hladnog voska, može se koristiti i šećerna pasta. Kleopatra, jedna od najlepših vladarki u istoriji, pored kupanja u magarećem mleku, redovno je primenjivala i tretman depilacije šećerom. Šećerna pasta je potpuno prirodna, pa je možete koristiti i ukoliko imate osetljivu kožu, ili ako ste u drugom stanju. Idealna je za depilaciju nežnih regija, kao što su ruke i prepone jer iza nje nema neugodnih prištića koji nastaju zbog urastanja dlačica pod kožu. Prednost ove depilacije je i u tome što je ona manje bolna što tvrde brojne žene, a rezultat depiliranja traje duže. Za razliku od voska, šećerna pasta duboko prodire u kožu i na taj način izvlači dlaku iz korena, pospešuje zatvaranje folikule, čime je dalji rast dlake otežan! Takođe, ova depilacija je potpuno higijenska jer je materijal jednokratan, odnosno namenjen je samo jednoj osobi! Šećerna pasta se nanosi na kožu u smeru suprotnom od rasta dlačica i skida u smeru rasta dlačica. Za razliku od voska koji skida površinski sloj kože, pasta radi piling i neguje kožu!

Frizerski-kozmetički salon "Kjara Wizard" promoviše lepotu kao rezultat pravilne nege i redovne brige o Vašoj kosi, koži i noktima! Za svaki tip kože i kose neophodno je obezbediti negu adekvatnim preparatima pa se stoga  u salonu isključivo koriste preparati renomiranih i svetski poznatih kozmetičkih kuća! U salonu Kjara Wizard koriste se uvozne paste, poreklom iz Turske i Kanade.



Pitanja

Andrea
3.12.2015. 19:40
da li moze neko da mi kaze da li se rade oba pazuha ili kako,i da li radi zensko
Kupoman
Andrea, da, oba pazuha su u pitanju. Da, depilaciju radi ženska osoba. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Kjara Wizard

Petra Stojanovića 52. (bivši naziv ulice: Mokri Sebeš 56v), Beograd

Vaučer važi

do 28.10.2015.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme radnim danima od 8-20 h
  • Kontakt telefon salona: 064/1723107

Slične ponude