290 din za pranje kose+šišanje + feniranje (ravno ili lokne) +pakovanje u LUX frizerskom salonu SAXEN kod BEOGRADSKE ARENE!

1350 DIN
Ponuda je istekla

290 din za pranje kose + šišanje + feniranje na ravno ili lokne + pakovanje u novom LUX FS SAXEN kod BEOGRADSKE ARENE!

Frizerski salon Saxen je muško-ženski frizerski salon koji Vam stoji na usluzi i brine o nezi kose svih generacija. U prijatnom ambijentu našeg salona, koji je smešten na Novom Beogradu, dočekaće Vas profesionalni frizer sa preko 22 godine iskustva rada u Norveškoj. Osnovan sa ciljem da na naše tržište prenese visoke standarde iz Evrope, napravili smo spoj izuzetnog kvaliteta i maksimalne kreativnosti. Nastojimo da se u moru ponuda izdvojimo kvalitetom, ljubaznošću i profesionalizmom, sve u želji da našim klijentima bude udobno i prijatno.Svim damama koje žele da promene ili osveže boju svoje kose nudimo najnovije tehnike koloracije kose – ombre, sombre, balayage, farbanje folijama. U našem radu koristimo profesionalne boje Schwarzkopf Igora Royal koje su dostupne samo u frizerskim salonima. Zbog prisustva prirodnih sastojaka, ove farbe neće oštetiti Vašu kosu.Frizerski salon Saxen nudi i brojne tretmane namenjene nezi Vaše kose: tretmani za oporavak i hidrataciju, proteinski tretmani. Zahvaljujući upotrebi proverenih preparata, bićete zadivljeni rezultatima, već nakon prvog tretmana. Kako bi Vaša nova frizura zablistala u punom sjaju koristimo vrhunske TIGI stajling proizvode. Pored ulepšavanja dama, frizerski salon Saxen otvara svoja vrata i za pripadnike jačeg pola. Svim muškarcima koji vode računa o izgledu, nudimo veliki izbor modernih i atraktivnih frizura koje će na pravi način istaći crte Vašeg lica. Za stilizovanje frizura koristimo vrhunske TIGI stajling proizvode.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 1)
Aleksandra Gospođa Vesna je vrhunski frizer, radila je dugi niz godina u inostranstvu što se vidi po usluzi, kvalitetu i stručnosti. Dobila je stalnu mušteriju :)

Pitanja

Ivana
28.1.2017. 12:58
u naslovu pise feniranje (ravno ili lokne) a u opisu stoji feniranje na ravno... sta je od ta dva?
Kupoman
Ivana, u opisu je greška, ispravićemo... :)

Gde iskoristiti vaučer?

Salon Saxen

Antifašističke Borbe 17, Beograd
065/9998084 i 0114135412

Vaučer važi

do 11.3.2017.

Napomene

  • Radno vreme: ponedeljak-petak od 09-20h, subota od 09-15h
  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 065/9998084 i 0114135412
  • Za dugu i extra dugu kosu su potrebna dva vaučera!

Slične ponude