290 din za pranje kose+šišanje + feniranje (ravno)+pakovanje ili uslužno farbanje sa feniranjem i pakovanjem u studiju GODIVA na VRAČARU!

1800 DIN
Ponuda je istekla

290 din za pranje kose+šišanje+feniranje(ravno)+pakovanje ili uslužno farbanje sa feniranjem i pakovanjem u studiju GODIVA na VRAČARU!

Godiva salon lepote osnovan je 2005. godine i nudi kompletne frizersko-kozmetičke usluge za dame svih generacija. U prijatnom ambijentu salona koji se nalazi u mirnom delu Vračara, dočekaće Vas vrhunski tim frizera i kozmetičara, na čelu sa vlasnicom Ljiljanom Isić, profesionalnim frizerom sa dugogodišnjim iskustvom u zemlji i inostranstvu.

Bilo da je Vaša želja moderna frizura, izvlačenje pramenova, ispravljanje kose, depilacija, pedikir, manikir ili opuštajuća masaža, salon lepote Godiva je prava adresa za Vas. Garantujemo visok kvalitet usluge uz upotrebu preparata vodećih svetskih proizvođača.

Posebno ističemo naš preparat za rast i oplemenjivanje kose koji je patentirala gospođa Isić na osnovu dugogodišnjeg iskustva u frizerskom poslu i odličnom poznavanju kose. Preparat je dobio isto ime kao i salon "Godiva", a sačinjen je od 100% prirodnih sastojaka.

U salonu lepote Godiva na raspolaganju su Vam sledeće frizerske usluge:

moderno šišanje svih dužina kose

-kolorisanje

-izvlačenje pramenova

-ispravljanje kose

-skidanje postojeće boje

-mini-val voćnim kiselinama

-svečane (balske) frizure

Naše stručno i ljubazno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć pri izboru idealne frizure, koja će biti u skladu sa oblikom Vašeg lica i dužinom kose. Ukoliko želite da osvežite ili promenite boju Vaše kose, naša preporuka su farbe francuskog brenda DUCASTEL koje su potpuno biljnog porekla tako da neće oštetiti kosu.

Među našim uslugama posebno se izdvaja izrada svečanih frizura za sve prilike kada želite da zablistate posebnim sjajem. Sve dame koje žele ravnu i lepršavu kosu, u salonu Godiva mogu ispraviti svoju kosu kvalitetnim keratinom. Takođe, nudimo uslugu mini vala koji se ponovo vraća u modu.

Pored frizerskih, salon lepote Godiva nudi i brojne kozmetičke usluge namenjene isticanju Vaše lepote:

-estetski pedikir

-manikir

-nadogradnja noktiju

-lakiranje i oblikovanje noktiju

-depilacija (sve vrste, uključujući i brazilsku depilaciju, uz upotrebu anti alergijskog voska španske firme “Depileve”) -masaža (anticelulit, relax, dimna masaža)

Posvetite sebi trenutke mira i opuštanja, samo u salonu lepote Godiva na Vračaru. U relaksirajućem ambijentu našeg salona možete uživati u raznovrsnim masažama koje radi profesionalni maser, uz upotrebu mirisnih aromatičnih ulja. U zavisnosti od vrste masaže, radi se i pakovanje tela.

Tretmane masaže i pedikira potrebno je unapred zakazati.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon lepote Godiva

Patrijarha Varnave 20 (ulaz iz Graničarske ulice), Vračar, Beograd
064/13-23-319, 011/24-57-157

Vaučer važi

do 25.4.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite studio jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefoni: 064/13-23-319, 011/24-57-157
  • Radno vreme: ponedeljak – petak od 08-20h, subota od 08-15h
  • Za dugu i extra dugu kosu potrebno je kupiti dva vaučera!

Slične ponude