290 din za tretman čišćenja lica UZ špatulom (čišćenje, losion, Uz špatula, maska, krema) u studiju DIANA-SB!

1800 DIN
Ponuda je istekla

Ultrazvučno čišćenje lica ultrazvučnom špatulom iz dana u dan postaje sve popularniji tretman. Mnogi ga koriste kao zamenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom dejstvuje se ultrazvučnom vibracijom i na taj način se izbacuju komedoni (mitiseri), a u isto vreme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih ćelija kože lica. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Omekšavaju se kaverozna vlakna i epiderm se priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica. Nakon što je lice oćišćeno nanosi se maska koja umiruje, hrani kožu i skuplja proširene pore. Na kraju tretmana se stavlja krema po tipu kože.
Tretman traje oko 40 minuta i veoma je prijatan. Glavne prednosti ovog tretmana su detaljno čišćenje kože, koža se hidrira, poboljšava se cirkulacija i oksigenizacija, koža se obnavlja i podmlađuje. Tretmani su takođe popularni jer uglavnom ne ostavljaju nikakvo crvenilo, a ako ga i ima malo vrlo brzo nestaje i može se nakon tremana nastaviti normalno sa dnevnim aktivnostima. Preporučuje se jednom mesečno odlazak kod kozmetičara na ultrazvučno čišćenje lica, a po želji i potrebi klijenata se mogu raditi i češće.

Kontraindikacije: trudnoća, maligna oboljenja, izuzetno kuperozna koža, aktivne akne, povrede i upalni procesi na licu, mentalne bolesti, epilepsija.

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Diana-SB

Jablanička 33, Beograd
065-2515997

Vaučer važi

do 17.4.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje minimum jedan dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Kontakt: 065-2515997

Slične ponude