290 din za tretman presoterapije (30 min) za smanjenje obima, skidanje celulita, topljenje masnih naslaga i izbacivanje tečnosti u studiju zdravlja i lepote HEALTH!

500 DIN
Ponuda je istekla

1400 din za četiri tretmana gipsanih bermuda regije po izboru + dva tretmana presoterapije (30 min) u u studiju lepote i zdravlja HEALTH

Tretman gipsanih bermuda je umotavanje tela oligovitaminskim elementima u cilju dobijanja idealne figure. Na ovaj način se pospešuje cirkulacija i gubitak obima na najkritičnijim delovima tela (butine, bokovi i stomak), a kao rezultat je čak jedan konfekcijski broj manje. Naročito se preporučuje osobama koje imaju sklonost ka zadržavanju tečnosti u organizmu, kao i kod svih tipova celulita. Podsticanjem protoka limfe izbacuje se višak tečnosti, kao i otpadni produkti metabolizma sa vidnim smanjenjem obima na tretiranim zonama.

Studio za poboljšanje fizičkog stanja HEALTH - SLANA SOBA otvoren je za sve koji brinu o svom zdravlju.Kod nas možete pobeći od svakodnevnog stresa i opustiti se uz prirodne tretmane solima,a za Vašu potpunu relaksaciju nudimo Vam i usluge parcijalne masaže i masaže celog tela.Nalazimo se u Beogradu, na Čukaričkoj padini, u ulici Stevana Đurđevića Trošarinca 2.

http://www.healthslanasoba.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

HEALTH

Stevana Đurđevića Trošarinca 2 (kod Doma zdravlja), Čukarička padina, Beograd
011/354-13-80 ili 064/172-82-99

Vaučer važi

do 10.3.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije; u suprotnom, vaučer će se smatrati iskorišćenim
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: ponedeljak - petak: 10h - 20h, subota: 12h - 20h
  • Kontakt telefoni: 011/354-13-80 ili 064/172-82-99

Slične ponude