290 din za uslužno farbanje + feniranje + pakovanje kose + GRATIS masaža glave i silikonske kapi u studiju FANCY L.V. na DORĆOLU!

1200 DIN
Ponuda je istekla

290 din za uslužno farbanje + feniranje + pakovanje kose + GRATIS masaža glave i silikonske kapi u studiju FANCY L.V. na DORĆOLU!

Smešten u mirnom delu Dorćola, ušuškan od gradske vreve, salon lepote Fancy L.V. moderno je opremljen sa savremenom opremom za friziranje, masažu i kozmetičke tretmane. Ljubazno i nasmejano osoblje pobrinuće se da izgledate kao milion dolara. Salon lepote Fancy L.V. nudi usluge friziranja za muškarce i žene, a ukoliko žudite za masažom ili kozmetičkim tretmanom, na pravom ste mestu!

https://www.facebook.com/svemirka/

Pitanja

Milica
10.12.2016. 16:08
usluga u ovom salonu je uzas.Devojka koja me je farbala,ofarbala mi je pola lica i vrat,farbala me je sat vremena,a nemam dugu kosu.Kada je pocela da me fenira glavu mi je przila pola sata,a svaki pet minuta fen je uvlacio moje pramenove,cetku mi je nabijala u glavu. Jedan veliki uzas! pritom NIJE me ofarbala kako treba,pa sam sad sarena kao krava.

Gde iskoristiti vaučer?

FANCY L.V.

Pančićeva 8, Dorćol, Beograd
011 2630034

Vaučer važi

do 30.12.2016.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefon:011 2630034
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!

Slične ponude