2900 din za BRENDIRANI dioptrijski okvir po izboru (Sweet Years, Sting, Charm, Exalt cycle) + HMC (antireflex stakla) + kontola dioptije + futrola sa krpicom u Očnoj kući MONOKL na Bulevaru!

8000 DIN
Ponuda je istekla

2900 din za BRENDIRANI dioptrijski okvir po izboru (Sweet Years, Sting, Charm, Exalt cycle) + HMC (antireflex stakla) + kontola dioptije + futrola sa krpicom u Očnoj kući MONOKL na Bulevaru!

Ukoliko želite da promenite Vaš pogled na svet ovo je prava ponuda za to! "Kupoman" i očna kuća "Monokl" pripremili su za Vas ponudu koja ibuhvata dioptrijski ram po izboru + antireflex stakla (HMC) + kontrola dioptrije i futrolu sa krpicom!  Ponuda podrazumeva izradu i ugradnju  antirefleks stakla dioptrije do +/- 6 i cilindre do +/-2. Ova stakla imaju 12 slojeva zaštite! Možete da izaberete ram proverenih i kvalitenih svetskih robnih marki.

Pravilno i precizno određivanje dioptrije, pravovremeno otkrivanje problema i redovna kontrola stanja oka su ključni faktori za održavanje zdravlja Vaših očiju. U okviru prodajnog MONOKL objekta nalazi se ordinacija u kojoj možete da obavite sve vrste oftalmoloških pregleda i posavetujete se sa visokokvalifikovanim osobljem. Raspolažu i najsavremenijim aparatima oftalmološke tehnologije u koje se možete pouzdati. MONOKL u svojim maloprodajnim objektima sadrži radionice za servisiranje svih vrsta naočara i druge optičke opreme.Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji za obradu i ugradnju korektivnih sočiva, u prilici su da Vam u najkraćem mogućem roku izađu u susret i izradre naočare po Vašoj potrebi i meri!

 


Pitanja

mina
11.2.2015. 16:09
Da li je obavezno odatampati vaucer, ili se moze reci samo br vaucera?
Kupoman
Mina, potrebno je poneti odštampan vaučer. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Očna kuća Monokl

Bulevar kralja Aleksandra 300, Beograd
011/ 3822-522

Vaučer važi

do 24.3.2015.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Antirefleks stakla su dioptrije do +/- 6, cilindri do +/-2.
  • Uz svaki vaučer dobijate gratis kutiju i krpica za čišćenje stakala!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 10:00 do 20:00, subotom od 10:00 do 15:00
  • Kontakt telefon: 011/ 3822-522

Slične ponude