2900 din za trajnu šminku obrva japanskom ili klasičnom metodom u novotvorenom lux studiju trajne šminke KELKOM u Krunskoj ulici!

12000 DIN
Ponuda je istekla

2900 din za trajnu šminku obrva japanskom ili klasičnom metodom u novotvorenom lux studiju trajne šminke KELKOM u Krunskoj ulici!

rajna šminka omogućava korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica, najčešće obrva ili usana. Ova metoda pruža besprekoran i savršen svakodnevni make-up, ističe sve detalje i osobenosti lica, omogućava ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahteva i pruža osećaj konstantne lepote! Trajnom šminkom možete oblikovati Vaše obrve po ličnoj želji i u skladu s Vašom bojom očiju, kose i tena. Nakon postupka obrve izgledaju potpuno prirodno, a izgled im se neće promeniti pod uticajem vode, vrućine ili u ostalim situacijama! Takođe, zahvaljujući tehnikama trajne šminke, iscrtavanjem linije se ispravlja asimetrija i postiže punoća usana, prirodni izgled ili se usne naglašavaju, zavisno od Vaših želja! Koriste se sterilne igle, same birate boju i ton, a oblik u dogovoru sa kozmetičarkom.Omogućite sebi osećaj sređenosti i potpune lepote baš svakoga dana!

Pitanja

Suzana
20.1.2015. 13:34
Ko radi isrtavanje i da li je sertifikovan.Imam lose iskustvo pa ne bih zelela da ponovo pogresim a puknem pare za nekvalitet.
Kupoman
Suzana, za sve detaljnije informacije pozovite salon da se informišete. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Studio trajne šminke Kelkom

Krunska 40, Beograd
060 444 3648

Vaučer važi

do 4.2.2015.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Korekcija nije uračunata u cenu kupona, radi se dve nedelje nakon tretmana i plaća u salonu u iznosu od 2900 dinara
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka, 10 - 19h
  • Kontakt telefon salona: 060 444 3648

Slične ponude