2990 din za potpuno novo i uzbudljivo iskustvo timske igre Room Escape (2-5 osoba) u centru Novog Sada! Popust 25%!

4000 DIN
Ponuda je istekla

RoomEscape Novi Sad vam predstavlja prvu Real-life Escape The Room igru u Srbiji. Imate sat vremena da sprečite nuklearnu katastrofu ili da ukradete skriveno blago iz sefa centralne banke Novi Sad.Tih 60 minuta vam možda bude dovoljno da rešite niz zagonetki, asocijacija, misterija i mozgalica, da istražite tajne i slagalice, da ispunite cilj igre, da doživite nezaboravno adrenalinsko iskustvo i da provedete uzbudljivih sat vremena sa svojim prijateljima u timskom radu. Dve potpuno nove sobe očekuju timove od dva do pet igrača. Kooperacija, timski rad i efektivna upotreba različitih veština svakog člana su ključni za uspešno ostvarenje cilja. Tražite, nađite, povežite i sarađujte dok vam sat otkucava. Ovo nezaboravno iskustvo vas očekuje u prostorijama Room Escape-a.

Room Escape uživo je transformacija veoma poznatog žanra kompjuterskih „point & click adventure” igara u stvaran svet, gde su zadržani bitni elementi pretrage, rešavanja logičkih problema i uzbuđenje, ali iskustvo postaje opipljivo i mesto dešavanja je stvaran svet. Treba da pronađete prave predmete, da ih kombinujete i upotrebite u raznim logičkim igrama i igrama spretnosti kako bi ste se približili krajnjem cilju i uspešno ga rešili. Imate sat vremena u ovom okruženju izdvojenom iz svakodnevnog života gde iskonski nagoni preživljavanja i rešavanja problema u vama dolaze dolaze do izražaja. Treba da sarađujete kao tim, da pazite na svaki detalj, da pronađete sve tragove u sobi da bi ste pobedili u igri.Pripremite se! Spremili smo vam slagalice i probleme za rešenje kojih ćete morati da koristite svoj mozak punom snagom, da pomerite granice i da se provedete kao nikad do sada.

Nudimo vam dve sobe:

  • Centralna banka Novi Sad vas stavlja u ulogu lopova koji žele da opljačkaju banku.
  • Bunker od vas stvara tajne agente koji su na najbitnijoj misiji svojih života – da spase svet.

http://www.roomescape.rs/main/index

https://www.facebook.com/RoomescapeNoviSad


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Room Escape

Mite Ružića 3, Novi Sad
064 25 444 26, 063 66 01 66

Vaučer važi

do 2.6.2014.

Napomene

  • Trajanje igre je oko sat vremena, a pre toga oko 30 min traje priprema za igranje kako biste bili upoznati sa pravilima igre!

  • Mogu igrati od 2 do 5 osoba jednu igru!

  • Postoje 2 različite igre!

  • Potrebno zakazivanje unapred!

  • Kontakt telefon: 064 25 444 26, 063 66 01 66

Slične ponude