3000 din za pregled, snimak i ultrazvuk dojki + obuka za samopregled dojki u ginekološkoj ordinaciji Ginako! Popust 50%!

6000 DIN
Ponuda je istekla

3000 din za pregled, snimak i ultrazvuk dojki + obuka za samopregled dojki u ginekološkoj ordinaciji Ginako! Popust 50%!

Ovo je veoma važan pregled! Ne propustite priliku da ga obavite po specijalnoj sniženoj  ceni! U ordinaciji Ginako će Vas dočekati stručno medicinsko osoblje. Specijalistička ginekološko-akušerska ordinacija Ginako na čelu sa Prim Dr Vladimirom Viškovićem, prva je privatna ginekološka ordinacija u Novom Sadu. Ordinacija je opremljena najsavremenijom opremom visokih tehnoloških mogućnosti, koja u rukama tima iskusnih stručnjaka, garantuje pouzdanost u dijagnostikovanju i terapiji. U ordinaciji se vrši lečenje svih vrsta ginekološih oboljenja, ultrazvučna dijagnostika, pouzdana kontrola i održavanje trudnoće, lečenje steriliteta, hirurške intervencije.


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Ginekološka ordinacija Ginako

Kosovska 7a, Novi Sad
021/525-624

Vaučer važi

do 30.3.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Pregledi se rade isključivo subotom prepodne!
  • Radno vreme ordinacije: od ponedeljka do petka od 09:00 do 18:00, subotom od 09:00 do 12:00
  • Kontakt telefon ordinacije: 021/525-624

Slične ponude