350 din za krio slim tretman brzog mršavljenja butina, zadnjice, stomaka i pomoć pri povlačenju kapilara i vena u Angel Four Studiju!

1500 DIN
Ponuda je istekla

350 din za krio slim tretman brzog mršavljenja butina, zadnjice, stomaka i pomoć pri povlačenju kapilara i vena u Angel Four Studiju!

"Angel Four" nudi širok asortiman usluga i može se pohvaliti najkvalitetnijim preparatima svetskih renomiranih kuća. "Studio Angel" za negu kose koristi liniju Alfa Parf iz Milana dok za negu lica i tela nudi tretmane sa Dr.Temt kozmetikom. Usluge koje salon pruža su raznovrsne: sve vrste frizerskih usluga, tretmani lica, masaže, depilacije (posebno se izdvaja depilacija mednom emuluzijom), solarijum, manikir, pedikir, nadogradnja noktiju. Profesionalno i uvek dobro raspoloženo osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju i brine se o Vašem izgledu. Posetite ih, prepustite se profesionalcima i postanite njihov stalni zadovoljni korisnik!


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Angel Four

Radomira Raše Radujkova 16, Novi Sad
060/6366-030

Vaučer važi

do 15.4.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do petka od 10:00 do 20:00, subotom od 09:00 do 14:00
  • Kontakt telefon salona: 060/6366-030

Slične ponude