3590 din za GINEKOLOŠKI EXTRA PLUS paket ((pregled, kolposkopija, ginekološki UZ, PAPA + VS)+hormoni štitaste žlezda (T3, T4, TSH)+UZ abdomena + UZ štitaste + UZ male karlice + KKS + urin sa sedimentom) u GRACIA MEDICI

23250 DIN
Ponuda je istekla
Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

3590 din za GINEKOLOŠKI EXTRA PLUS paket((pregled,kolposkopija,ginekološki UZ,PAPA+VS)+hormoni štitaste žlezda (T3,T4,TSH) + UZ abdomena + UZ štitaste + UZ male karlice + KKS + urin sa sedimentom)u GRACIA MEDICI!

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


Pitanja

Lidija
23.11.2015. 14:20
Nisam zadovoljna komunikacijom sa zaposlenima u kljinici. Ponuda ne opisuje detaljno šta ulazi u laboratorijske analize, tako da iako je navedena kompletna krvna slika (a radi se i biohemija), nisu urađeni rezultati glukoze. Na moje žalbe, nijednog trenutka nisu našli zashodno da bar pokažu da im je žao što je došlo do ovog nesporazuma vezano za ponudu, već su tvrdoglavo insistirali na svome. Neljubaznost i neprofesionalnost, pretpostavljam sekretarice. Nemam primedbe na lekare.

Gde iskoristiti vaučer?

Gracia Medika

Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka), Beograd
011/3285-140, 060/4414-350

Vaučer važi

do 30.10.2015.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 8 do 20:30, subotom od 9  do 15
  • Kontakt telefon: 011/3285-140, 060/4414-350

Slične ponude