3700 din za najnoviju metodu trajne šminke - japansko iscrtavanje obrva u Angel Studiju! Popust 75%!

15000 DIN
Ponuda je istekla

3700 din za najnoviju metodu trajne šminke - japansko iscrtavanje obrva u Angel Studiju! Popust 75%!

Trajna šminka japanskom metodom podrazumeva ubacivanje pigmenta pod kožu, pliće ili dublje, radi simulacije prirodnog izgleda dlake. Ne stvara efekat šminke već uklanja nedostatke i poboljšava izgled obrva. Obrve izgledaju sasvim prirodno nakon iscrtavanja. Tretman iscrtavanja obrva traje oko 2 sata i sastoji se od razgovora sa klijentom (utvrdjivanje oblika, boje, gustine obrva), nanošenja anestezije (u vidu kreme), pravljenja oblika, tek kada utvrdimo željeni oblik prelazimo na iscrtavanje dlačica. Pigmenti koje koristimo su renomirane nemačke firme PUREBEAU. Tretman se završava prvom korekcijom koje se radi 2-3 nedelje nakon prvog tretmana. U retkim slučajevima je potrebno uraditi i drugu korekciju. Nivo bola je sličan nivou bola kod čupanja obrva. Boja, gustina i debljina obrva posle tretmana nisu konačni, boja će biti svetlija a gustina će biti manja. Na korekciji se koriguje boja i povećava gustina ako je to potrebno.Prirodne dlačice se ne čupaju (sem onih koje su van željenog oblika) i ne briju, iscrtavanje se vrši izmedju njih.Posle tretmana se javlja blagi otok, koji nestaje u veoma kratkom roku. Pribor koji se koristi je sterilan, za jednokratnu upotrebu. Higijena je na visokom nivou. Trajnu šminku obrva ne rade osobe koje imaju keratozu, seboreični dermatitis, preterano izlučivanje sebuma.

NEGA TRAJNE ŠMINKE:

U predelu obrva izbegavati tretmane lica (voćne kiseline, pilinge, mikropigmentaciju, laserske tretmane, kreme, pudere). 5-7 dana nakon tretmana se ne preporučuje kupanje u moru, bazenu… Ne ići u saunu, izbegavati pojačanu fizičku aktivnost, solarijum, nanošenje pudera, ne koristiti sredstva na bazi alkohola u predelu obrva.

U salonu lepote "Angel" pored tretmana lica i tela "Dr. Temt" kozmetikom, možete naći i frizerske usluge, tretmane za negu i ulepšavanje kose koji se rade kozmetičkom linijom "Alfa Parf" iz Milana. U prijatnom ambijentu čeka Vas stručno i ljubazno osoblje, kao i usluga vrhunskog kvaliteta!

http://www.studioangel.rs/


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Angel Studio

Narodnog Fronta 73, Novi Sad
021/636-60-33

Vaučer važi

do 1.3.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Korekcija nije uključena u cenu vaučera!
  • Korekcija se dodatno naplaćuje!
  • Jedna osoba može iskoristiti  više vaučera!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do subote od 09:00 do 21:00, nedeljom od 12:00 do 21:00
  • Kontakt telefon: 021/636-60-33

Slične ponude