450 din za izlivanje ili nadogradnja ili korekcija ili ojačavnje sa gelom u boji + ukrašavanje u studiju lepote BEAUTY STUDIO na BANOVOM BRDU!

1500 DIN
Ponuda je istekla

450 din za izlivanje ili nadogradnja ili korekcija ili ojačavnje sa gelom u boji + ukrašavanje u studiju lepote BEAUTY STUDIO na BANOVOM BRDU! Beauty studio pobrinuće se da Vaši nokti zablistaju u svom najboljem izdanju. Bilo da uradite geliranje, ojačavanje ili nadogradnju noktiju vratićete im izgubljeni sjaj, a dobićete prelepe nokte koji će privlačiti pažnju. Zaposleni u Beauty studiju su poznati po svojoj stručnosti vezano za noktе, poklonite im i Vi svoje poverenje!

Beauty studio pobrinuće se da Vaši nokti u novoj godini osvanu u najboljem izdanju. Bilo da uradite geliranje, ojačavanje ili nadogradnju noktiju vratićete im izgubljeni sjaj, a dobićete prelepe nokte koji će svima oduzimati pažnju. Zaposleni u Beauty studiju su poznati po svojoj stručnosti vezano za nokt - See more at: http://popustore.rs/4373-Beauty-studio.html#sthash.h33BtmQv.dpuf

https://www.facebook.com/pages/Beauty-Studio/847273602053614?sk=timeline

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Beauty studio

Nikolaja Gogolja 86, Beograd
063/638-383

Vaučer važi

do 2.9.2015.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: pon-pet 9-17h, vikend po zakazivanju
  • Kontakt telefon salona: 063/638-383

Slične ponude