490 din za 70 min relaks masaže celog tela uljem cimeta za oba pola (60 min relaks masaže celog tela + 10 min masaža lica, vrata i dekoltea) u studiju IN DERMA na Novom Beogradu!

2000 DIN
Ponuda je istekla

490 din za 70 min relaks masaže celog tela uljem cimeta za oba pola (60 min relaks masaže celog tela+10 min masaža lica,vrata i dekoltea) u studiju IN DERMA na Novom Beogradu!

U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.Mi ulepšavamo sadašnjost i usporavamo budućnost! Dobro došli u kozmetički salon In Derma.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički salon In Derma

Dušana Vukasovića 56b, Beograd
064/1960-867

Vaučer važi

do 16.3.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu i jedan tretman!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: od utorka do petka od 12:00 do 20:00, subotom i nedeljom od 10:00 do 16:00
  • Kontakt telefon salona: 064/1960-867

Slične ponude