490 din za tretman ultrazvučnog čišćenja lica ili za radiotalasni lifting lica vrata ili dekoltea!

2500 DIN
Ponuda je istekla
Najsavremenija tehnologija
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

Ultrazvučna špatula - aparat koji svojim ultrazvučnim vibracijama izbacuje mitisere i sve nečistoće iz kože, bez neprijatnog ceđenja i crvenila. U isto vreme, špatula uklanja površinski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu podmlađenu kožu lica. Osim pilinga, ovaj fenomenalni tretman utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i ujednačavanje tena. Ovim tretmanom moze se vrsiti i penetracija koncentrovanog hijalurona, kao i svih drugih ampula i krema prema tipu koze.Ultrazvučni piling se preporučuje za redovnu negu lica, kao vrlo prijatan i potpuno bezbolan tretman. Ovakvim čišćenjem izbegavaju se sve metode agresivnog čišćenja lica i pojava neprijatnog crvenila.Tretman se preporučuje svim starosnim kategorijama i svim tipovima kože, posebno osetljivoj.

Radiotalasni lifting lica je trenutni hit u kozmetici. To je najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje lica i vrata. Radiotalasni lifting se preporučuje svim osobama koje žele efekat liftinga, ali ne i hiruršku intervenciju. Mlađe osobe rade preventivno zbog sprečavanja preranog starenja kože, a starije osobe koriste za zatezanje već opuštene kože i uklanjanje bora.Radiotalasi pojačavaju lučenje kolagena i elastina koji su neophodni da bi koža bila čvrsta, hidrantna i bez bora. Putem radiotalasa utičemo na duboko zagrevanje tkiva što uzrokuje kontrakciju kolagenih vlakana i podstiče stvaranje kolagena i elastina, pri čemu popunjavamo bore duboko u unutrašnjosti, a samim tim zatežemo kožu i postepeno se gubi njena opuštenost, a dolazi do izražaja podmlađen izgled, obrazi postaju čvršći, a koža lica izgleda sveže.Radiotalasni lifting čini da koža postane baršunasta, glatka, elastičnija, vlažnija, a efekat je vidljiv već posle prvog tretmana. Ovaj tretman je pogodan za lice i telo, bore i liniju oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, bore na čelu i licu, kesaste obraze, nazolabijalne bore, duplu bradu i bore vrata.

oj.Rezultati tretmana su vidljivi odmah! Koža je temeljno očišćena, osvežena, blistava i hidrirana.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laser Centar Triniti

Kralja Aleksandra 12 (TC Pariski magazin), Novi Sad
063/168-22-99

Vaučer važi

do 17.2.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije; u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim
  • Jedan vaučer važi za 1 tretman!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 063/168-22-99

Slične ponude