4990 din za dva noćenja za dvoje u DeLux apartmanu (kuhinja, kupatilo, terasa, WI-FI) sa korišćenjem SPA CENTRA (jakuzzi, sauna, slana soba, tepidarijum) u novoj LUX VILI SAN sa 4* na KOPAONIKU!

14400 DIN
Ponuda je istekla

Vila San Kopaonik pruža vam jedinstvenu priliku da se prepustite uživanju uz domaću atmosferu. Dobro došli u Vilu SAN na Kopaoniku, oazi uživanja i porodičnog odmora na Kopaoniku. U želji da omogućimo našim gostima zdrav, aktivan i sadržajan odmor, Vila SAN predstavlja pravi izbor za sve one sa istančanim ukusom. Komfor, usluga i mir predstavljaju osnovnu vodilju u našoj želji da omogućimo našim gostima uživanje na najvećem planinskom masivu u Srbiji. Hotelsko apartmansko naselje (otvoreno 2011) nalazi se u vikend naselju Treska, na 4,5 km od centra Kopaonika i 2.5 km od najbliže žičare. Komfor, usluga i mir predstavljaju osnovnu vodilju u našoj želji da omogućimo našim gostima uživanje na najvećem planinskom masivu u Srbiji.

Kompleks čine 3 studija i 9 apartmana. Svaki ima kupatilo (tuš kabinu, wc), fen, dasku za peglanje, kompletno opremljenu kuhinju (šporet, frižider, posuđe, pribor za jelo, kuvalo za vodu, mikotalasnu rernu) sto i stolice, LCD TV, telefon, bežični internet.

http://www.vilasan.rs/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Vila San

Vikend naselje, Čajetinska česma, Kopaonik
065/5500050

Vaučer važi

do 11.7.2016.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Obavezno je proveriti raspoloživost slobodnog kapaciteta pre uplate vaučera!
  • Jedan vaučer važi za dve oosbe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 065/5500050, email rezervacije@vilasan.rs

Slične ponude