5750 za Spa night and romantic paket za dvoje (noćenje u apartmanu sa jakuzzijem) + flaša vina po izboru u lux apartmanu SPA INTIMO kod Beogradske Arene!

10440 DIN
Ponuda je istekla

Volite romantiku. Uživate dok gledate voljenu osobu kako se raduje Vašim znacima pažnje kojima je s vremena na vreme iznenadite. Nekada su to sitnice a nekada nisu. Zavisi od prilike. I povoda. Ispunjava Vas njena sreća. Tu posebnu osobu želite istinski da usrećite za rođendan, godišnjicu, specijalan datum.... Možda samo želite da je zaprosite. Naš Romantic paket će učiniti da san postane stvarnost. Ceo apartman je ovom prilikom uređen u romantičnom maniru. Još na ulazu će Vas dočekati prigušena svetla uz veliki broj sveća koji zajedno celom prostoru daju nezaboravan izgled. Latice ruža rasute po podu, a na francuskom ležaju, srce. I slatkiš u njegovom centru. Podseća Vas na nekoga? Neka veče počne sa flašom odličnog šampanjca ili vina po izboru. Dok grickate bademe u pozadini se čuje romantična strana muzika koju smo pažljivo odabrali baš za Vas. Uživate u Vašem ličnom Spa centru sa osobom do koje Vam je najviše stalo i to u potpunoj intimi. Šta se može uporediti sa time? Kako bi osećaj bio potpun i apsolutno sva čula uživala u doživljaju, arome mirisnih štapića koje se blago šire po prostoru Vam golicaju nozdrve.Slobodno otvorite oči, ovo nije san!

http://www.spaintimo.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Spa intimo, Apartman 2

Arsenija Čarnojevića 52/5, I sprat, Beograd
065/ 800-1515

Vaučer važi

do 18.8.2014.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete neophodno je dva dana unapred otkazati rezervciju u suprotnom će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Jedan vaučer važi za 2 osobe!
  • Pre uplate vaučera pozvati i proveriti raspoloživost slobodnog kapaciteta i napraviti rezervaciju!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Chek in u 20:00, chek out u 12:00!
  • Kontakt telefon: 065/ 800-1515

Slične ponude