580 din za dve velike pizze po izboru-32 cm (Cappriciosa,Funghi,Vegetarijana,Margherita,Vesuvio)+dva deserta+GRATIS dve točene Coca Cole u VESPA BARU u centru Beograda!

Kupi za 580 DIN
1220 DIN kupljeno 23 kupljeno
52 %
580 din za dve velike pizze po izboru-32 cm (Cappriciosa,Funghi,Vegetarijana,Margherita,Vesuvio)+dva deserta+GRATIS dve točene Coca Cole u VESPA BARU u centru Beograda!

580 din za dve velike pizze po izboru-32 cm (Cappriciosa,Funghi,Vegetarijana,margherita,Vesuvio)+dva deserta+GRATIS dve točene coca-cole u VESPA BAR-U u centru Beograda!

„Vespa bar”, vaša krajnja destinacija u potrazi za provodom u Beogradu! Lokal koji je izmišljen da služi kao jedinstvena mala taverna gde će se okupljati različite generacije! Ono što će za vas Vespa bar izdvajiti u poredjenju sa ostalim restoranima jeste bogata ponuda noćnog i dnevnog programa gde se uz zvuke gitare i tambure od 21h dočekuju prvi , drugi, treći… trideset i prvi zraci Sunca. Da biste zarad već ustanovljenih imena razlikovali dane u ovom boemskom maratonu, dovoljno je setiti se da su, ono što nazivamo četvrtkom, petkom i subotom u ovoj boemskoj tvorevini to momenti gde ćete uživati u specijalitetima domaće kuhinje serviranim na kariranom stolnjaku i pregršt milozvuka „za na uvce” pod okriljem plamena sveća!

Vaučer važi

od 9.1.2017. do 9.2.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za 2 osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontekt telefon: 011/263 7811
  • Radno vreme: pon-ned 8-24h.
  • Radno vreme kuhinje pon-sub 8-22h (kuhinja ne radi nedeljom, pa se ni kuponi ne mogu koristiti nedeljom).

Gde iskoristiti vaučer?

Vespa Bar
Topličin venac 6
Beograd

011/263 7811

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 0

Trenutno nema pitanja.


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.